1 Mayısın GAZabı! İZLE

1 Mayıs'ın GAZabı! İZLE

Liseli genç kızın kafasına gaz kapsülü geldi...

Tarlabaşı'nda yaşanan olaylarda polisin attığı gaz bombası Dilan Alp adlı liseli kıza isabet etti. Alp, ameliyata alındı.

Dolapdere'de polisin müdahalesinden kaçan grupta yer alan Yenibosna Çobançeşme Lisesi öğrencisi Dilan Alp, bir apartmana sığındı.
 
Polis apartmanın içine gaz bombası attı. Bombanın başına isabet ettiği liseli genç kız ağır yaralandı. Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan liseli Dilan'ın hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.
 
20030027.jpg
 
BDP'Lİ VEKİLLERDEN ZİYARET
BDP İstanbul milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder ile Sabahat Tuncel, kafasına gaz bombası gelen ve Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan lise son sınıf öğrencisi Dilan Alp'i ziyaret etti.
 
İddiaya göre, Tarlabaşı'ndan Taksim'e çıkmaya çalışan Dilan Alp polisin müdahalesinden kaçarken bir eve sığındı. Polis, eve baskın yapıp gaz bombası attı. Gaz kapsülü Dilan'ın kafasına geldi. Kafatası kırılan Alp, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alındı.
 
30 dakikadır ameliyat altında olan genç kızı BDP İstanbul milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder ve Sabahat Tuncel ziyaret etti. Önder ve Tuncel, Dilan'ın sağlık durumu ile ilgili de bilgi aldı.
 
video

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler