100 bin liramız var ya, öyleyse Ceceli gelsin!

100 bin liramız var ya, öyleyse Ceceli gelsin!

Ekim ayı içerisinde yapılacak Ahilik Haftası kutlama

etkinlikleri için çalışmalar bütün hızıyla devam ediyor.

Bir hafta sürecek etkinlikler çerçevesinde bu yılki kutlama programının olabildiğince şaaşalı geçmesi yönünde yapılan hazırlıklara, bilindiği gibi Türkiye Halk Bankası da 100 bin TL ile sponsor oldu.

Sanayi İl Müdürü Şaban Küçükgümrah'ın başkanlığında hazırlanan etkinliklere, Halk Bankası'nın da sponsor olması ile yeni yeni fikirler de kendisini göstermeye başladı.

Sözcü18.com haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre, Türk Pop Müziğinde 2009'un parlayan yıldızı Mustafa Ceceli'nin yapılacak etkinliklere gelerek konser vermesi yönünde çalışmaların yoğunlaştığı öğrenildi. Sanatçı Mustafa Ceceli'nin Çankırı'da konser vermesi yönünde yapılan görüşmelerin tıkandığı nokta, Halk Bankası'ndan gelen paranın henüz Esnaf Odaları Birliği hesabına geçmemiş olması. Sıcak saatlerde sağlanan kaynak hesaba geçerse, Mustafa Ceceli'nin de Ahilik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Çankırı'da bir konser vermemesi için hiçbir neden kalmayacak!

AYRAN YOK İÇMEYE, FAYTONLA GİDİYORLAR ETMEYE!
Ahilik Haftası etkinliklerinin çok daha iyi şartlarda kutlanması amacıyla Türkiye Halk Bankası'ndan sağlanan 100 bin TL'nin büyük bir bölümünün Çankırılı esnafın derdine çare olacak projelerde harcanması yerine, yenilecek caba sonrasında "çalsın sazlar, oynasın kızlar" mantığı çerçevesinde düzenlenecek olan bir konsere harcanması hangi "sivri zekalının" dahiyane ürünüdür bilinmez ama, böylesi bir durum için de atalarımızın söylediği çok güzel bir sözü tekrarlamakta beis görmüyoruz:

- Ayranı yok içmeye, faytonla gidiyor etmeye!

ESNAF ODALARININ HİÇ Mİ İHTİYACI YOK!
Başta Esnaf Odaları Birliği olmak üzere, birliğe bağllı esnaf odalarının hiç mi ihtiyaçları yoktur ki, sağlanan kaynak böylesi projelerle çarçur edilmekte. İsmi üzerinde "Ahilik Haftası". Bu hafta çerçevesinde Birliğe bağlı esnaf odalarının ve esnafların sıkıntılarını giderme, onlara uzun vadede yeni imkanlar sağlama yönünde harcanabilecek bir kaynağı, menşe-i ne olursa olsun, bir konserle harcamanın hangi akla ve mantığa dayandığını soruyor ve Ahilik Haftası kutlamaları çerçevesinde böylesi bir etkinliğe "hayır" diyor ve şu soruyu sormadan edemiyoruz:

- Türkiye Halk Bankası, Ahilik Haftası kutlamalarına verdiği 100 bin TL'yi, Mustafa Ceceli konseri yapılsın diye mi verdi?
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler