102 saat sonra gelen mutluluk

102 saat sonra gelen mutluluk

Erciş ilçesinde enkaz altından çıkarılan öğrenci, enkaz altında daha 2 kişinin daha canlı olduğunu bildirdi.

Van'ın Erciş ilçesinde İmdat Padak isimli üniversite öğrencisi, depremden 102 saat sonra enkazdan canlı olarak çıkarıldı.

Zeylan Caddesi Aydınlar Apartmanı'nda öğrenciye ulaşan Azerbaycan'dan gelen arama-kurtarma ekibi ile İstanbul Bahçelievler Belediyesi kurtarma ekipleri, büyük sevinç yaşadı. Çıkarılırken ekiplerin sorularına cevap veren Padak, "İçeride 2 kişi daha var." dedi. Apartmanın üçüncü katında okul arkadaşlarıyla birlikte oturduğu öğrenilen Padak, sahra hastanesinde tedavi altına alındı. Ercişli olan Padak'ın yağmur suyu içerek hayatta kalmayı başardığı öğrenildi. Padak'ın yaşadığı apartmanın ikici katında internet kafe olduğu ve oradan çok sayıda ceset çıktığı belirtildi. Ekipler, Padak'ın iki arkadaşını kurtarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Padak'ın Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencisi olduğu öğrenildi.

Ekipler şimdi Ensari Dilmaç isimli lise öğrencini kurtarmaya çalışıyor. Aynı enkazda bir öğretmenin daha hayatta olduğu öğrenildi. Bu arada Padak'ın yakınları sevincini kurtarma ekiplerini öperek gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler