12 yaşındaki çocuğa tecavüz!

12 yaşındaki çocuğa tecavüz!

Günün utanç haberi Diyarbakır'dan...

Diyarbakır’da, bir oto tamircisinde çalışan 24 yaşındaki F.Y., aynı işyerinde çırak olan 12 yaşındaki M.Ş.’ye tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı. 
 
Merkez Bağlar İlçesinde bir oto tamircisinde çıraklık yapan M.Ş., aynı işyerinde usta olarak çalışan 24 yaşındaki F.Y.’nin kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla polise başvurdu. Olayla ilgili inceleme yapan polis, durumu Cumhuriyet Savcısı’na bildirdi. Yapılan şikayet üzerine M.Ş., psikolog gözetiminde ifade verdi. Çocuk Hastalıkları Hastanesi bünyesinde kurulan çocuk izleme merkezinde özel bir odaya alınan M.Ş., yaşadıklarını Cumhuriyet Savcısı’na anlattı. 
 
Okul harçlığını çıkarmak için geçen hafta işyerine çıkar olarak girdiğini belirten M.Ş. yaşadıklarını şöyle anlattı:
 
"Aynı işyerinde F.Y.’de çalışmaktadır. Kendisi evli ve iki çocuk babasıdır. Geçtiğimiz pazar günü arkadaşlarımla sokakta oynarken, ustam F.Y. arabayla sokağa geldi. Arabadan inerek arkadaşımı yanına çağırıp birşey konuştu. Onu gönderdikten sonra beni yanına çağırdı. Bana ’Evime gidelim’ dedi. Ben de evde eşinin bir ihtiyacı vardır, veya dükkanda bir şey lazım olacaktır düşüncesi ile kabul ettim. Beraber evlerine gittik. Evlerine gittiğimizde ev darmadağındı ve evde kimse yoktu. Bana, ’İstediklerimi yapacaksın’ diyerek cebinden bıçak çıkardı. Alkollüydü, ben de korktuğum için bunu kabul ettim. Bunun üzerine bana sarıldı, boynumdan öptü ve kıyafetlerimi çıkardı. Kendi kıyafetlerini çıkardıktan sonra beni yatak odasına götürdü. Burada bana tecavüz etti. Canım çok acıdı. Engel olmaya çalıştım ama bana tokat attı. ’Bunları kimseye söylemeyeceksin’ diye küfürler etti. Daha sonra gidip elbiselerimi giymemi söyledi. Elbiselerimi giydikten sonra beni bıraktı. F.Y.’den şikayetçiyim." 
 
İŞYERİNDE GÖZALTINA ALINIP TUTUKLANDI
Çocuğun ifadesinin alınmasının ardından, polis şüpheli F.Y.’yi çalıştığı işyerinde gözaltına aldı. Suçlamaları kabul etmeyen F.Y., savcılık sorgusunun ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler