134 araç birbirine girdi

134 araç birbirine girdi

Türkiye'nin en büyük otoyol kazası.

TEM Otoyolu Büyükçekmece köprüsünde sabah saat 07.00 sıralarında yoğun sis ve buzlanma nedeniyle 134 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

1 kişinin öldüğü 29 kişinin yaralandığı kaza nedeniyle TEM Otoyolu çift yönlü trafiğe kapandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevkedildi. Yaralılar ambulanslarla hastanelere götürüldü. İtfaiye ve sağlık ekipleri araçlarda sıkışan sürücüleri kurtarmak için seferber oldu. Araçların saat 11.30 sıralarında kaldırılmasının ardından otoyol tekrar trafiğe açıldı. Bu kaza Türkiye'de en fazla aracın karıştığı zincirleme trafik kazaları arasına da girdi.TEM Otoyolu Karaağaç mevkisindeki Karasu Viyadüğü üzerinde 134  aracın karıştığı trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, çevredeki  çeşitli hastanelere kaldırılan çok sayıda yaralı da tedavi altına alındı.

TEM Otoyolu Büyükçekmece köprüsünde sabah saatlerinde buzlanma nedeniyle zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kaza nedeniyle Ankara ve Edirne istikametinde kapanan yol trafiğe tekrar açıldı.   

Kazada, 09 HH 998 plakalı otomobilde sıkışarak hayatını kaybeden Gürcan  Duğru'nun (42) cesedi, gerekli incelemelerin ardından Büyükçekmece Devlet  Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazada yaralananlar Esenyurt Devlet, Avcılar Özel Anadolu, Çatalca Devlet ve Silivri Devlet  hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sağlık ekiplerince olay yerinde, ayakta tedavi edilen bazı kaza  mağdurları ise araçlarından özel eşyalarını aldıktan sonra şehir merkezine yaya  olarak yürüdü.

Bu arada, trafik polisleri de sağlık durumu iyi olan sürücülerin  araçlarının başına geçmesi için anonslar yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları ekiplerinin, kazaya  karışarak hareket kabiliyetini yitiren araçları çekmesi, hareket edebilen  araçların da sürücülerince yoldan kaldırılması sonrasında yol temizlenerek  yeniden ulaşıma açıldı.

KÖPEK BİLE KORKUDAN TİTRİYORDU

Bu arada, kaza sırasında araçlardan birinde bulunan ve korkudan titreyen  bir köpek de sahibi tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Bazı araç  sahiplerinin de kazaya karışan araçlarıyla fotoğraf çektirdi.

 Kaynak: hurriyet.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler