14 Şubatta sevgilisini öldürdü!

14 Şubat'ta sevgilisini öldürdü!

Güney Afrikalı ampute atlet Oscar Pistorius, eve gizlice giren sevgilisini öldürdü.

Johannesburg’da yayın yapan Talk Radio 702′nin haberine göre, olay Pistorius’un Pretoria’daki evinde yaşandı. Ünlü sporcu sabah evine giren bir hırsız olduğu düşüncesiyle silahını ateşledi ve sevgilisini vurarak öldürdü.

Atletizm dünyasının mucize çocuğu Güney Afrikalı atlet Oscar Pistorius bu sabah sevgilisini öldürdüğü gerekçesiyle tutuklandı. Doğuştan 2 ayağı olmayan ve protez bacaklarıyla inanılmaz bir mücadele vererek Olimpiyatlar’da yarışan atletin model sevgilisi Reeva Steenkamp'ı niçin öldürdüğü henüz netletmiş değil. En çok konuşulan iddia ise model sevgilisi Reeva Steenkamp’ın Oscar Pistorius’a Sevgililer Günü sürprizi için evine geldiğinde hırsız sandığı ve bu nedenle silahıyla öldürdüğü yönünde.
 
"BANA SEVGİNİ NASIL GÖSTERECEKSİN?"
Olayla ilgili en ilginç detay ise Reeva Steenkamp’ın Twitter üzerinden Sevgililer Günü için attığı mesaj...
 
Ünlü model Steenkamp'ın, Twitter'dan Sevgililer Günü için "Bana sevgini yarın sarılarak ne kadar gösterebilirsin?" diye mesaj atmasının üzerinden saatler geçmeden sevgilisi Oscar Pistorius tarafından öldürülmüş olması, bu olayı daha da "acı verici" kılıyor.
 
Konuyla ilgili konuşan Oscar'ın babası Herke Pistorius "Ben hiçbir şey bilmiyorum. Bu konuyla ilgili spekülasyan yapmak son derece iğrenç ve kaba olur. Ben gerçekleri şu an bilmiyorum ve birileri açıklama yapacaksa bu Oscar olmak zorunda" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler