17 yaşındaki genç kız öldürüldü

17 yaşındaki genç kız öldürüldü

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde oturan 17 yaşındaki Beyza Ziyan, tabancayla vurularak öldürüldü.

Osmaniye'nin Kadirli İlçesinde annesine bayram ziyaretine gitmek isteyen 17 yaşındaki Beyza Ziyan, 52 günlük nikahsız eşi Barış G. tarafından tabancayla öldürüldü. Genç kızın cesedini annesi bayramın birinci günü evde buldu. Katil zanlısı Barış G. gözaltına alındı.

'AKRABALARINI ZİYARETE GİTMEYECEKSİN'
Adana'nın Ceyhan İlçesinde Ceyhan-Kadirli hattında minibüs şoförlüğü yapan Babacan G., 52 gün önce Beyza Ziyan ile nikahsız olarak evlendi. İddiaya göre, Barış G., çok kıskanç olduğu için eşinin akrabalarını ziyarete gitmesini yasakladı. Bu yüzden yeni evli çift arasında sık sık tartışma yaşanmaya başladı. 
 
CESEDİ ANNE BULDU
Beyza Ziyan, bayramdan 2 gün önce annesini telefonla arayıp bayram ziyaretine geleceğini söyledi. Bayramın 1'inci günü kızının bayramlaşmak için yanına gelmemesi üzerine meraklanan anne Sultan Ziyan, telefonla da kızına ulaşamayınca Küçükateş Mahallesi'ndeki kızının evine gitti. Anne Ziyan, kapının ziline basmasına rağmen açan olmayınca kızının başına kötü bir şey gelmesinden endişe edip polise haber verdi. Polisin çağırdığı çilingir tarafından kapı açıldığında anne Sultan Ziyan ve polisler, Beyza Ziyan'ın cesediyle karşılaştı. Karnından tabancayla bir kurşunla öldürülmüş halde bulunan Ziyan'ın cenazesi ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, eşi Babacan G. gözaltına alındı.
 
GÖZALTINA ALINDI
İddiaya göre, Barış G.'nin eşini aralarında çıkan tartışma sırasında öldürdüğünü polisteki sorgusunda itiraf ettiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülürken Ziyan'ın cenazesi amcası tarafından Adli Tıp'tan alınıp Kadirli'de gözyaşları arasında toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler