2. Lig Beyaz Grupda günün transferleri

2. Lig Beyaz Grup'da günün transferleri

Günün hareketli takımlarından Altınordu ve Nazilli Belediyespor kadrolarına 2'şer futbolcu dahil etti.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Altınordu, Bursa Nilüfersporlu Gökhan Karadeniz ve Almanya'nın Stuttgarter Kickers ekibinden 19 yaşındaki Kerem Arslan'la 4 yıllık sözleşme imzaladı. 4 yıllık sözleşme imzaladı.
 
Altınordu Kulübü'nden yapılan açıklamada, geçen sezon devre arasında kiralık oynadığı Aydın 1923'te şampiyonluk sevinci yaşayan 23 yaşındaki oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.
 
Karadeniz, Altınordu gibi köklü bir camiaya katılmaktan mutluluk duyduğunu, kırmızı-lacivertli takımın başarısı elinden geleni yapacağını kaydetti.
 
Altınordu Futbol Direktörü Murat Dizdar ise forvet arkası, sağ ve sol açık pozisyonlarında oynayan Karadeniz'in takım için önemli bir takviye olduğunu belirterek, kamp döneminde gerekli görülmesi halinde savunmaya da takviye yapacaklarını bildirdi.
 
KEREM ARSLAN DA ALTINORDU'DA
Futbol Direktörü Murat Dizdar Kerem Arslan'ı Almanya'da yaklaşık 2 yıldır takip ettiklerini belirterek, "Kişiliğine ve oyun yapısına son derece güvendiğimiz genç bir oyuncuyu kadromuza kattık. Birlikte çok önemli başarılar elde edeceğimize inanıyoruz. Kadromuzdaki diğer genç oyuncularımızla birlikte göstereceği performans, iki tarafı da hedeflerine ulaştıracaktır. Türk futboluna önemli bir ismi daha kazandıracağız" dedi.
Futbola Stuttgarter Kickers altyapısında başlayan ve 2008'de transfer olduğu VFB Stuttgart'ın 15, 16 ve 17 yaş altı takımlarında oynayan Kerem Arslan, geçen sezon Stuttgarter Kickers 19 yaş altı takımında mücadele etti. Forvet arkası, sol ve sağ kanatta görev yapabilen Kerem Arslan, her iki ayağını da iyi kullanıyor olması ve top tekniğiyle dikkati çekiyor.
 
NAZİLLİ BELEDİYESPOR'A TAKVİYE
Spor Toto 2. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor, Samet Bülbül ve Tufan Zahid Arslan'ı kadrosuna kattı.
      
Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Armağan Turhan, yaptığı açıklamada, geçtiğimiz sezon Şanlıurfaspor'da forma giyen Beşiktaş'ın oyuncusu Samet Bülbül ve Bayrampaşa'da forma giyen Tufan Zahid Arslan'la 2'şer yıllık sözleşme imzaladıklarını bildirdi.
      
Her iki futbolcunun da hedeflerine ulaşmada Nazilli Belediyespor'a önemli katkı sağlayacağını belirten Turhan, amaçlarının hedefine koşan, futboluyla zevk veren takım kurmak olduğunu kaydetti.
 
Turhan, kaleci Kurtuluş ve Muğdat'ın durumunun ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacağını ifade etti.
      
Bayrampaşa formasıyla geçtimiz sezon 13 gol kaydeden 28 yaşındaki Tufan Zahid Arslan, Galatasaray, Beylerbeyi, Gaziantep BŞB, Çaykur Rizespor, Siirtspor, Darıca Gençlerbirliği, Batman Petrolspor ve Bayrampaşa takımlarının formasını giydi. Arslan, geçen sezon Nazilli Belediyespor ile Bayrampaşa arasındaki play-off karşılaşmasında, 97. dakikada Nazlli Belediyespor'a gol atmıştı.
 
BULUT BASMAZ KIRKLARELİSPOR'DA
 
bulut_dibcl.jpg
 
Spor Toto 2. Lig takımlarından Kırklarelispor, Bucaspor'dan kaleci Bulut Basmaz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
      
Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can, düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, başarılı kaleci Basmaz ile 2 yıllık sözleşme imzalamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
      
Transfer çalışmalarının tüm hızla devam ettiğini belirten Can, Kırklarelispor'un emin adımlarla hedefine ilerlediğini kaydetti. Böylece kaleci ihtiyaçlarını giderdiklerini ifade eden Can, Kırklarelispor'u hak ettiği yere getirmek için gayret ettiklerini bildirdi.
      
Kaleci Bulut Basmaz ise Kırklarelispor ile anlaşmaktan dolayı sevinçli olduğunu dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler