2 milyon lira değerinde kanser ilacı çalındı

2 milyon lira değerinde kanser ilacı çalındı

Trakya Üniversitesi (TÜ) Tıp Fakültesi Hastanesindeki eczaneden, kanser tedavisinde kullanılan yaklaşık 2 milyon lira değerinde ilacın çalındığı ileri sürüldü.

Trakya Üniversitesi (TÜ) Tıp Fakültesi Hastanesindeki eczaneden, kanser tedavisinde kullanılan yaklaşık 2 milyon lira değerinde ilacın çalındığı ileri sürüldü. TÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yahya Çelik, fakülte hastanesindeki eczaneden çok sayıda ilacın çalındığını belirtti.

Sabah eczaneye gelen görevlilerin hırsızlığı fark ettiğini kaydeden Çelik, durumu polise bildirdiklerini ifade ederek şunları söyledi:

“Polis tarafından başlatılan çalışmada hastanenin güvenlik kameraları incelendi. Görüntülerde, hırsızlık amacıyla eczanenin penceresinden içeriye çocuk soktukları tespit edildi. 2-3 kişi oldukları tahmin edilen hırsızların hacim yapmaması için ilaçları kutulardan çıkarttıkları da anlaşıldı. Romatizma ve kanser hastaları için kullanılan ilaçların yaklaşık 2 milyon lira tutarında olduğunu sanıyoruz. Eczanede sayım yapılacak. O zaman çalınan ilaçlar ve tutarları tam olarak belli olacak.”

Polis hırsızlık olayının meydana geldiği eczanede teknik inceleme yaptı. Kamera kayıtları da incelemeye alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler