20 bin tl'nin altından lüks cip çıktı!

20 bin tl'nin altından lüks cip çıktı!

Sözcü18 sayfalarında yeralan 'Havuzcular Meclisinden son icraat!' başlıklı haberin arka planı İl Genel Meclisi toplantısında ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Sözcü18.com sayfalarında "Havuzcular Meclisi'nden son icraat!" başlıklı haberimizde gündeme taşıdığımız İl Genel Meclisi'nin tartışmalı gündem maddesinin arka planı ortaya çıktı.

İl Genel Meclisi Haziran ayı birleşimlerinin 4'üncü toplantısı geride bıraktığımız Perşembe günü gerçekleşti ve Meclis Başkanı Ruhi Şeker; Bayramören ilçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı hizmetlerinde kullanılmak üzere araç alımı için ödenek yetersizliği nedeniyle ihtiyaç duyulan 20 bin tl'lik taleple ilgili görüş bildirdi.

İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, “İktidarı ile muhalefeti ile Çankırı’ya hizmet vermeye gayreti gösteriyoruz. Bu nedenle bizi hiç kimsenin yok sayma yada baypas etme gibi bir hakkı yoktur” dedi

Atkaracalar İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Ulusoy, ise sosyal hizmetlere bu konuda belli bir meblağın gönderildiğini dile getirerek, “İlçelere araç alımı için para gönderilmiş, fakat daha yüksek bir meblağ ile daha lüks araç almayı planlıyorlar. Bu vakıflar yıllardır var. Bayramören ilçesinde kimin ihtiyaç sahibi olduğunu daha belirleyememişler mi? Zaten kaynaklarımız kıt. Bu nedenle kimsenin altına lüks cip almak zorunda değiliz” dediği öğrenilirken, üzerinde konuşulan gündem maddesi bir sonraki aya ertelendi.

BAŞKAN ŞEKER: LAND ROWER ŞART MIDIR?
Yaşanan olayla ilgili olarak Sözcü18'in sorularını yanıtlayan İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker "Meclisi yok sayarak, bilgilendirme yapmayarak icraat gerçekleştirme düşüncesini hoş karşılamam mümkün değil. Bayramören Kaymakamlığı'nın talebinin arka planı meclis üyelerimizi rahatsız edecek düzeyde. 50 bin tl'lik bütçe kendilerine sağlanmış ancak bu parayla Land Rower alınamıyormuş! Bizler kimsenin altına lüks cip almakla görevlendirilmedik. Konuyla ilgili daha geniş bilgi sahibi olma adına gündem maddesini Temmuz ayına erteledik. Kararı meclisimiz verecek" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler