200 polisin yeri değiştirildi

200 polisin yeri değiştirildi

17 Aralık'tan sonra İstihbarat Şube Müdürlüğü'ndeki değişikliklerin rakamları şaşırtıcı...

Yolsuzluk ve rüşvet iddiaları üzerine başlatılan 17 Aralık operasyonunun ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde başlayan görev değişikliklerinde son olarak İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde görevli 200 polisin yeri değiştirildi. Böylelikle İstihbarat Şube Müdürlüğü'ndeki kilit noktalarda bulunan tüm polisler yenilenmiş oldu

İstanbul Emniyeti'nde sular durulmuyor. Operasyon sonrası İstanbul Emniyeti'nde aralarında Hüseyin Çapkın'ın da bulunduğu yaklaşık 100 müdür görevden alınırken, değişikliklerden İstihbarat Daire Başkanlığı da etkilenmişti. Aralarında PKK, Teknik Takip masaları ve çeşitli sol örgütlerden sorumlu birimlerde görev alan 12 şube müdürü ile müdür yardımcısı görevden alınmıştı.

200 POLİS DEĞİŞTİ
Son olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube'de görevli 200 polisin görev yeri değiştirildi.

ALTINOK'UN 16 YARDIMCISININ GÖREV YERİ DEĞİŞTİ
İl Emniyet Müdürü Selami Altınok da 16 yardımcısının görev yerini değiştirdi. Operasyonun ardından görev yerleri değiştirilen bazı müdürler, son değişiklikte müdüriyet emrine alındı. Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı iken Silivri'de görevlendirilen Hamza Tosun ile Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcısı iken önce Sancaktepe'den daha sonra da Deniz Limanları Şubesi'nden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı yapılan Mahir Çakallı müdüriyet emrine alındı. Çakallı'dan boşalan Deniz Limanları Şubesi'ne Sezgin Öndem getirildi. Trafik Şube'den sorumlu yardımcı Murat Şengün ile ilçe sorumlu müdür yardımcıları Ramazan Emekli ve Hacı Mehmet Aslancan da müdüriyet emrine alındı.

İLÇELERDEN SORUMLU MÜDÜRLER DE DEĞİŞTİ
Son değişikliklerden, bazı ilçelerden sorumlu emniyet müdür yardımcıları da etkilendi. Servet Yılmaz ; Şişli, Beşiktaş ve Sarıyer'den, Hüseyin Putur; Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri'den, Mehmet Hasbal; Küçükçekmece, Avcılar, Esenyurt ve Başakşehir'den, Ömer Duman; Tuzla ve Pendik'ten, Ender Sevim; Beyoğlu ve Kağıthane'den, Celal Yılmaz; Esenler, Bayrampaşa ve Özel Güvenlik Şubesi'nden sorumlu emniyet müdür yardımcısı oldu. Genel Denetleme, Boğaziçi Köprüleri Koruma, Bakım Onarım, Strateji Geliştirme ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nden sorumlu müdür yardımcılığa Mustafa Yıldırım getirilirken, Bölge Trafik, Trafik Tescil ve Trafik Denetleme de ise Bülent Köksal görev yapacak. (Habertürk)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler