2016'nın en çok beğenilen yüzük modelleri

2016'nın en çok beğenilen yüzük modelleri

Bu yıl yüzük modellerinde farklı formla hazırlanan pek çok çeşit bulunmaktadır. Bu ürünlerin öne çıkmasındaki sebep ise kıyafetlere sağladığı uyumla alakalıdır.

Bildiğiniz gibi hemen her kadının zengin bir takı dolabı vardır ve henüz bunu oluşturamayanlar ise günümüzün modern tarzına uyum sağlamak adına yavaşça hazırlıklara başlamıştır. Bu senenin gümüş yüzük Modelleri ya çok taşlı iddialı parçalardan oluşmakta ya da tamamen metal içerikli taşsız ürünler olarak öne çıkmaktadır. Mesela, damla dönüşüm yüzük sizlere özel davetlerde eşlik ederken, çapraz meridyen yüzük modeli ise günlük şıklığınızı sağlayacaktır.

yusuk-resim-01.jpg

yusuk-resim-02.jpg

Yüzükler kadar bu yılın öne çıkan modelleri arasında gümüş kolye çeşitleri de bulunmaktadır. Ne kadar takıp takıştırsanız da bir kolyenin verdiği asilliği sağlamanız mümkün olmayacağı için her kadının takı dolabında en az 5-10 çeşit kolyesi bulunmalıdır. Boyun mesafeniz kısa ve kalınsa, damla ve tektaşlı model gibi zarif bir seçim, sizlere avantaj sağlayarak boynunuzun hoş görünmesine yardımcı olacaktır.

Her kadının vücudunda belli başlı sevmediği noktalar vardır. Kiminin boyu kısa, kiminin ise parmakları kalın gibi detaylar, yapacağınız ufak hilelerde göze batmaktan çıkacak ve sizlere şıklık katacaktır. Satın alacağınız Gümüş Takı gruplarını vücudunuzu tanıyarak alırsanız, istediğiniz estetik görseli yakalamanız oldukça basit olacaktır.

Örneğin; boyun mesafenizin kısa olduğunu var sayarsak, aşırı derecede taşlı ve sallantılı bir küpe modeli, boyun bölgenizi daha basık göstereceği gibi karışık bir görüntünün çıkmasına da neden olacaktır. Bunun yerine gümüş küpe çeşitlerinden minik tılsım küpe, kuğu küpe gibi zarif seçimler yaparsanız, boyun bölgenizin daha uzun ve hoş görünmesini sağlamış olursunuz. Bu gibi ayrıntıları zengin ürün çeşitliliğini görerek ayrıcalığını fark etmek isterseniz, sizleri https://www.khailo.com web sitesine bekler, ürünleri yakından değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler