20'lik Ukraynalı Fenerbahçe'de

20'lik Ukraynalı Fenerbahçe'de

Uzhgorod Teknik Direktörü Vyacheslav Grozny, Artem Radchenko'nun Fenerbahçe'e transfer olduğunu resmen açıkladı.

Ukrayna'nın Uzhgorod takımının teknik direktörü Vyacheslav Grozny, yaptığı açıklamada, Radchenko'nun sezon sonuna kadar kendilerinde oynayacağını daha sonra da Fenerbahçe'ye katılacağını ifade etti.

SÖZLEŞME İMZALADI
Grozny, "Radchenko, Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı. Biz de onun bu durumunu bilerek kadromuza kattık" diyerek transferi resmen açıklamış oldu.

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz günlerde U21 Takımı ile denediği Radchenko'yu beğendiği, sezon sonuna kadar form tutması için Uzhgorod'a gönderdiği belirtildi.

MENAJERİ TRANSFERİ DOĞRULADI
FIFA menajeri Vadim Shabliy, genç oyuncunun maç eksiğini tamamlamak adına Goverla Uzhhorod'a transfer olduğunu ancak yeni sezonda Fenerbahçe forması giyeceğini açıkladı.

Vadim Shabliy, "Artem Radchenko aslında şu an Uzhgorod'da oynuyor ancak Fenerbahçe kendisi ile sözleşme imzalamak istiyor. Önümüzdeki yazdan itibaren Türkiye'de forma giyecek" ifadelerini kullandı.

UKRAYNA U19 MİLLİ TAKIMI'NDA DA OYNUYOR
19 yaşında ve 1.67 metre boyundaki Radchenko, özellikle yüksek tekniği ve çabukluğuyla dikkat çekiyor. Son vuruşlarda da son derece becerili olan genç oyuncu, Ukrayna U19 Milli Takımı'nda da forma giyiyor.

Artem Radchenko, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ile deneme idmanlarına çıkmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler