230 Burslu öğrenci Vakıf Merkezinde buluştu

230 Burslu öğrenci Vakıf Merkezinde buluştu

Biraraya gelen 230 üniversite öğrencisi gerçekleştirdiği seçimle Vakıf Gençlik Komisyonu Başkanı'nı da belirledi.

İstanbul Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı’nın verdiği burslarla eğitimlerini sürdüren 230 üniversite öğrencisi Vakfın Mecidiyeköy’deki merkezinde bir araya geldi.

İstanbul’daki çeşitli üniversitelerde yüksek öğrenim gören ve Vakıf’tan burs  alan Çankırılı 230 öğrencinin bir araya geldiği ilk toplantı öğrencilerin oluşturduğu müzik grubunun verdiği konserle daha da neşeli bir hale büründü.

Vakıf eski başkanlarından emekli vali Fuat Uğur’la burs alan öğrencileri yakından takip eden yönetim kurulu üyesi Tuncer Özvar’ın da katıldığı toplantıda yapılan seçimle Gençlik Kolları Başkanlığına da Marmara Üniversitesi Makine Mühendisliği Fakültesi 3. Sınıf öğrencisi Yasin Çalışkan getirildi.

vakif-toplanti-muzik-resim-03.jpg

TUNCER ÖZVAR: VAKIF ÖNEMLİ BİR HİZMETİ YERİNE GETİRİYOR

Yeni öğretim yılının ilk buluşmasını gerçekleştirdiklerine işaret eden Yönetim Kurulu Üyesi Tuncer Özvar “Vakıf olarak bu yıl yüksek öğretim gören 230 gencimize 8 ay süresince eğitim bursu verebilmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Gönül ister ki burslarımızdan faydalanan öğrenci sayısı çok daha fazla olsun. Çankırılı işadamlarımızın konuya olan duyarlılığı arttıkça bu sayının da artış göstereceğini düşünüyorum” derken, Vakfa kazandırılan yeni binanın çalışmalarının tamamlanması ile birlikte böylesi organizasyonların çok daha sık ve rahat gerçekleşebileceğini belirtti.

Vakfın 230 öğrenciye aylık 100 tl geri ödemesiz eğitim-öğretim bursu verdiği öğrenildi.

vakif-ogrenci-burs-resim-05.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler