3 Belediye Başkanı AK Parti rozeti taktı!

3 Belediye Başkanı AK Parti rozeti taktı!

Orta, Elmalık ve Kalfat Belediye Başkanları düzenlenen törenle AK Parti rozeti taktı.

Pazar günü gerçekleştirilen ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Belediye Başkanı İrfan Dinç, İl Başkanı Salim Çivitcioğlu ve ilçelerden gelen parti yöneticilerinin katıldığı toplantıda Orta ilçesi Belediye Başkanı Recep Koçak olmak üzere, Kalfat beldesi bağımsız belediye başkanı Mustafa Bal ile Elmalık beldesi Belediye Başkanı Ömer Sevinçtekin'in AK Parti'ye katılımları gerçekleşti.

AK Parti'ye bu isimlerin dışında başta MHP olmak üzere, HAS Parti, Demokrat Parti, Saadet Partisi ve bağımsızlardan oluşan önemli sayıda bir topluluk da katıldı.
 
AK Parti’ye katılanlar arasında Has Parti Çankırı İl Başkanı Şevket Koç, Orta Has Parti Belediye Başkanı Recep Koçak, Has Parti Yönim Kurulu üyeleri Satılmış Arslan, Yaşar Koçak, Doğan Güney, Eşref Ustaoğlu, Emre Koç, Mustafa Sadık, Mehmet Yalçınkaya, Hüseyin Öz, Nigar Yarahmet, Savaş Büyükurvaylı
 
Has Parti Merkez İlçe Başkanı İsmail Canbaz, Yönetim Kurulu Üyeleri, Ali Tütüncü, Ramazan Ustaoğlu, Ümmet Bayrak, Hüseyin Özmen, Muammer Ataseven, Rüstem Metin, Cafer Kurt, Ali Osman Çiftçi, Harun  Yurdagül, Eldivas Karaaslan, Gençlik Kolları Başkanı Sait Şahin
 
Kurucular Kurulunu temsilen Bayram Hatipoğlu, Fırat Karataş, Has Parti üyelerini temsilen Serdar Yumak, Has Parti Ilgaz İlçe Başkanı Mustafa Karagöz, Kızılırmak İlçe Başkanı Fevzi Soysal, Orta ilçe Başkanı Ömer Nadi Canbaz, Kurşunlu İlçe Başkanı Yavuz Öztürk,  AK Parti’ye katılan isimler arasında yer aldı. Partiye yeni katılanlara AK Parti rozetleri törenle takıldı.
 
akpartiyekatilim-sozcu-resim-111.jpg
 
ŞEVKET KOÇ: FARKLI BAHÇELERDE OTURSAK DA
AYNI ULU ÇINAR'IN GÖLGESİNDEYDİK
 
Pazar günü yapılan törenle AK Parti'ye katılanlar arasında olan Şevket Koç, Sözcü18'e yaptığı açıklamada "Genel Başkanımız Numan Kurtulmuş beyin AK Parti'ye katılımının ertesinde bizlerin de böylesi bir geçişi yapmamız kararlaştırıldı. Kısmet pazar (18 Kasım 2012) gününe imiş. Çankırımız ve Türkiye'miz için hayırlı olsun" dedi.
 
"ARKADAŞLARI YOLDAŞ OLARAK KABUL ETTİK"
 
Koç sözlerini "Açıkçası şöyle söylemek lazım: Bir CHP gibi, bir MHP gibi muhalefet yapmadık. Bunlar bizim eski arkadaşlarımız. Bizler dün farklı bahçelerde otursak da, aynı ezgiyi dinliyorduk, aynı ulu çınarın gölgesinden istifade ediyorduk. Aynı meselelere ağlıyorduk. Dün rozetleri farklı farklı taksak da Sultan Süleymen Camii’nde aynı safta, hakkın rahmetine kavuşanlarımız için aynı yastaydık. Ve bugün bir medeniyetin yeniden ayağa kalkması mücadelesi veriliyor. Bize kenarda oturup sıramızın gelmesini beklemek düşmezdi ve de yakışmazdı. Bu taşın altına elimizi koymak için değil sırtımızı vermek için geldik. Bu yola yüreğimizi koymak için geldik. Bu milletin çocuklarının bir ve beraber olmaları gerekiyor. Bizler siyaseti dün olduğu gibi bugün de sadece doğruları söylemek için, sadece milletimize hizmet etmek için kullanacağız, bunu her zaman ve mekanda sürdürdük ve sürdüreceğiz. Sahip olduğumuz medeniyetin tarihsel sürecini ve arka planının şuurunda olarak attığımız adımların hep hayırla, hep güzelliklerle son bulduğunu gördük. Bu güzellikleri yaşadığımız ve paylaştığımız kardeşlerimizi Genel Başkan yardımcımız Numan Kurtulmuş Bey’in deyimiyle yoldaş olarak kabul ettik. Attığımız bu yeni adımda hayır için buluştuğumuz başta kıymetli Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve yeni arkadaşlarımızla çalışacağımız için onur duyuyoruz. AK Parti çatısı altında atacağımız her adım milletimiz için hayırlı olsun. Çankırı AK Parti il teşkilatının bu samimi ve nazik davetine teşekkür ediyorum." diyerek sözlerini tamamladı.
 
HAS PARTİ DIŞINDA AK PARTİ'YE KATILANLAR
AK Parti'ye katılanlar arasında DP Çankırı eski İl Başkanı Arif Yüksel, Elmalık Bağımsız Belediye Başkanı Ömer Sevinçtekin ve Kalfat Bağımsız Belediye Başkanı Mustafa Bal.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler