3 Yıldır dediklerimizi Başbakan da söylüyor

3 Yıldır dediklerimizi Başbakan da söylüyor

Ali Koç, 3 Temmuz’da savundukları görüşün bugün herkes tarafından kabul edildiğini söyledi.


Adil yargılama taleplerini yineleyen Koç, “Bunun adalet arayan herkes tarafından dile getirildiğini; Başbakanımızdan sokaktaki vatandaşımıza kadar dile getirildiğini memnuniyetle görüyoruz” dedi.

'Adalete Fener Yak' kampanyasına destek isteyen 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç, “3 sene sonra görüyoruz ki savunduğumuz görüşlerin bugün Başbakanımızdan sokaktaki vatandaşımıza kadar dile getiriliyor” dedi. Koç, Can Bartu Tesisleri’nde, başkan Aziz Yıldırım, Asbaşkan Tolga Aytöre ve sanatçı Emre Karayel ile futbolcuların da destek verdiği kampanyayla alakalı konuştu.
Ali Koç, “Adil yargılama’ talebi doğrultusunda kampanya başlattık. 3 Temmuz’dan bu yana Fenerbahçe’ye gönül vermiş herkes evrensel hukuk değerlerinin hiçe sayıldığı ciddi algı mühendisliği dönemi yaşadı. F.Bahçelilerin bu duruma refleksi olmasa durum farklı olurdu. Çok haykırdık o zaman ama sesimizi dinletemedik.”

‘ADALET ÖNÜNDE DE AKLANACAĞIZ'
Kampanyada 5 günde 50 bin rakamına ulaştıklarını kaydeden Koç şöyle devam etti: “Vicdanlarda aklanan Fenerbahçe’nin adalet önünde de aklanması için adil yargılanma hakkını talep ediyoruz.

Fenerbahçeliler mücadele ediyorlar. 16 Şubat’ta ‘Türkiye için adalet Fenerbahçe için adalet’ yürüyüşüne 320 bin kişi katıldı hiçbir olay yaşanmadan sivil toplum örgütü örneği gösterildi.

Burada önemli olan birçok kesimden insanın buraya katılmasıydı. Change.org’a girip ‘Adalete Fener Yak’ ile başta taraftarımız olmak üzere; ülkemizin bu konularda daha iyiye layık olduğunu düşünen insanların katılacağı bir kampanya başlattık. 4-5 günde 50 bin rakamına geldik. Ama hedefimiz çok daha büyük.”

ATLETİZME TAKVİYE
Fenerbahçe Kulübü Atletizm Şubesi, Rumen atlet Elena Mirela Lavric ile bir yıllığına anlaşma sağladı. 23 yaşındaki Lavric, kadınlar 400, 800 ve 4x400 metre branşlarında yarışacak.

Aziz Yıldırım, Emre Karayel’e 12 numaralı Fenerbahçe forması da hediye etti. (HÜRRİYET)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler