30 yıllık intikam!

30 yıllık intikam!

Yine bir bayram sabahı...

İzmir'in Konak ilçesi Eşrefpaşa semtinde 72 yaşındaki Sadullah Akgül, 30 yıl önce kardeşini bir bayram sabahı öldüren Hacı Eyüp Deniz'i (64) yine bir bayram sabahı vurdu, sonra da boğazını keserek öldürdü. Cinayeti gören maktülün oğlu da babasını öldüren adamın üzerine atlayıp silahını elinden alarak başına vura vura bayılttı. Bayram sabahı dehşeti güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

PUSU KURDU, BOĞAZINI KESTİ
Saat 09.45 sıralarında Eşrefpaşa 528 sokak içerisinde daha önceden aralarında kan davası bulunan Sadullah Akgül (72), inşaat malzemeleri satan davalısı Hacı Eyüp Deniz'in (64) evinin önünde pusu kurdu. Deniz'in evden çıkmasını bekleyen Akgül, apartmandan çıktığı sırada Deniz'e iki el ateş etti. Deniz'in ölmediğini gören zanlı Sadullah Akgül daha sonra otomobilinden aldığı bıçakla hasmının boğazını kesti.
 
BABASINI ÖLDÜRENİ YARALADI
64 yaşındaki Sadullah Akgül kanlar içerisinde yere yığılırken, babasının öldürüldüğünü gören bir alışveriş merkezinde çalışan Yavuzhan Eyüp Deniz, zanlıyı yakalayarak saldırdı. Zanlı Akgül'ün elindeki silahı da alan Deniz, silahla başına vururak yaraladı. Eyüp Deniz, olayın ardından da ara sokaklara kaçıp izini kaybettirdi. Olay yerine gelen polis, Hacı Eyüp Deniz'in öldüğünü, baygın haldeki Sadullah Akgül'ün de ağır şekilde yaralandığını belirledi. Bozkaya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Akgül'ün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olayın ardından kaçan Yavuzhan Eyüp Deniz polis tarafından gözaltına alındı.
 
SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ...
İki aile arasında bulunan kan davası nedeniyle cinayetin işlendiği ortaya çıkarken, cinayet anıda güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Katil zanlısı Sadullah Akgül'ün, Hacı Eyüp Deniz'e tabanca ile ateş etmesi, boğazını kesmesi ve kaçması kayıt edildi. Olay yerine gelen oğlu Yavuzhan Deniz'in de zanlının silahını alarak, başına vurulması da görüntülere saniye saniye yansıdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler