36 ay buradayız

"36 ay buradayız"

Son otopark ihalesini kazanan Öz Yıldız Ltd. Şti. Genel Müdürü basın toplantısıyla Çankırı yerel basını karşısına çıktı.

 

Çankırı’da son otopark ihalesini kazanan Öz Yıldız Ltd. Şti. Genel Müdürü Abdurrahim Yıldız dün basın mensupları ile bir araya geldi. Yıldız, ticarette para kazanmaktan daha önemlisinin insanları memnun etmek olduğunu dile getirdi.
 
Baloğlu Pastanesinde basın mensupları ile bir araya gelen Yıldız, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi ve sorulan soruları cevaplandırdı.
 
Çankırı’da büyük bir otopark sorunu olduğunu ve bunun en büyük sebebinin binaların altında otopark olmayışı veya olanların kullanıma uygun olmadığını aktararak söze başlayan Yıldız, “Bizden önce de ihale yapıldı ve bir şekilde başarı sağlanamadığı için sistem yürümedi ve buna bağlı olarak bazı sorunlar çıkıyor. Biz şehir içi otopark ihalesini 36 aylığına aldık. Bizim içinde yakında gider dediler, hatta bunun için iddiaya girenler bile olmuş. Ama biz burayı 36 aylığına aldık ve büyük bir yatırım yaptık” dedi.
 
Trafikte en büyük amaçlarının ikinci sıra otoparkları engellemek olduğunu da aktaran Yıldız, “Vatandaş 25-50 metre ötede duran boşluğa değil hemen ikinci sıraya park ediyor, bazen arabayı orada bırakıyor. 5 dakika için sen aracını ikinci sıraya park ediyorsun, ama o 5 dakika başka bir insan için hayati önem taşıyabilir. O sırada vatandaşın çok acil bir işi çıksa arabasını çıkaramıyor ve eğer sinirli bir kişi ise bağırıyor çağırıyor. Bunun için biz günü birlik araçlar için boş yerler oluşturmaya çalışıyoruz. Zaten bizden istenen de trafik sorununu çözmemizdi. Buraya geldiğim günden beri esnafları ziyaret ediyor ve sohbet ediyorum” dedi.
 
Park ücretlerini ödemeyenlere karşı yasal işlem başlatma hakları bulunduğunu da aktaran Yıldız. “Bizden önce yaşanan sıkıntılar nedeniyle park ücreti ödemeyenler oluyor. Önümüzdeki haftadan itibaren plaka bilgilendirmesi yapılacak ve bu kişilerin ücretlerini ödemesi istenecek. Ödenmediği takdirde ise hukuki işlem başlatılacak.” dedi. (Kaynak: karatekin gazetesi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler