4 can TIR altında kaldı!

4 can TIR altında kaldı!

Şereflikoçhisar-Aksaray karayolunun 12.kilometresinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.

Aksaray-Ankara E-90 karayolunda Şereflikoçhisar ilçe sınırlarında 20 kilometre uzaklıktaki Mezgitaltı Mevkiinde bugün saat 10.00 sıralarında meydana geldi.

Aksaray’dan Ankara yönüne giden Hüseyin Söker yönetimindeki 31 FP 336 plakalı TIR, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu karşı şeride geçti. TIR, Aksaray yönüne giden, sürücüsü belirlenemeyen 06 YUL 16 plakalı otomobili altına aldı. TIR ile birlikte yaklaşık 50 metre sürüklenen otomobil, şarampole yuvarlandı. Kazada araçları çıkarmak ve ölenlerin cesedine ulaşmak için yaklaşık 3 saat çalışma yapıldı.    

Otomobilde bulunan 22 yaşındaki Duran Kaya ile Mehmet Taha Yalçın, 30 yaşındaki Yasin Osman Yücel ve üzerinde kimlik çıkmayan 1 kişi öldü. Cesetler, jandarma ekipleri, itfaiye aracı ve iş makinelerinin yardımı ile güçlükle çıkarılarak Şereflikoçhisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza yerinde fren izine rastlandı. Kazanan TIR sürücüsünün bir anlık dalgınlığı nedeniyle kazaya meydan vermiş olabileceği ifade edilidi. Kazadan sonra hastaneye sevk edilen TIR sürücüsü Hüseyin Söker, ilk tedavisinin ardından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler