4 çocuğunu ve eşini öldürdü, intihar etti

4 çocuğunu ve eşini öldürdü, intihar etti

Kayseri'de cinnet geçiren inşaat işçisi 34 yaşındaki Kemal Duran, eşi ve 3 çocuğunu bıçak ve keserle öldürdükten sonra, 7 yaşındaki oğlunu kucağına alıp 11'inci kattan atladı. Baba- oğul da olay yerinde can verdi.

Olay bugün saat 15.40’da merkez Melikgazi İlçesi Şirinevler Mahallesi’nde meydana geldi. Daha önce psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen inşaat işçisi Kemal Duran, ailevi sorunlar yüzünden çıkan kavga sırasında cinnet geçirdi. Kemal Duran, eşini ve 3 çocuğunu bıçak ve keser darbeleriyle öldürdükten sonra, 7 yaşındaki oğlunu kucağına alıp, oturdukları apartmanın 11’inci katındaki yangın merdiveninden boşluğa atladı. Yere çakılan baba-oğul da olay yerinde yaşamlarını yitirdi.

OKULDAN OĞLUNU ALIP APARTMANDAN ATTI
Kayseri’deki cinnet olayının perde arkası aralandı. İnşaat işçisi baba Nuri Duran’ın (36) oturdukları apartmanın 2’nci katındaki dairede ve kapının önündeki alanda eşi Özlem (30), kızı Rüya (1), oğulları Mert (3) ve Yiğit Taha’yı (5) bıçak ve keserle öldürdü. Eşi ve 3 çocuğunun cesetlerini eve kapatıp kapıyı üzerlerine kilitleyen Nuri Duran, daha sonra ilkokul öğrencisi büyük oğlu Kemal’i (7) okuldan alıp yine aynı apartmana geldi. Nuri Duran, 11’inci katına çıktığı apartmanın merdiven boşluğundan yangın merdivenine geçtikten sonra ne olduğunu anlayamayan korku içindeki oğlu Kemal’i aşağıya itti, hemen ardından da kendi atladı. Baba- oğul, çakıldıkları zeminde yaşamlarını yitirdi.

Bu arada baba Nuri Duran’ın bir süre psikolojik tedavi gördüğü, anne Özlem’in de daha önce ilaç içerek, intihara teşebbüs ettiği belirlendi.

Kayseri Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, "Mimarsinan Şirinevler Mahallesi 80’inci Yıl Cumhuriyet Apartmanın önce 2’nci katında, sonra 11’inci katındaki dairede elim bir olay yaşanmıştır. İnşaat işçisi baba, kesici ve delici alet kullanarak eşi ve üç çocuğunu öldürmüş daha sonra büyük oğluyla 11’inci kattan yangın merdivenden atlayarak intihar etmiştir. Olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığınca soruşturma yürütülmektedir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler