4 kişilik aile bitirilemeyen yol kurbanı!

4 kişilik aile bitirilemeyen yol kurbanı!

Yapımı bir türlü bitirilemeyen Uşak - Sivaslı karayolu 4 kişilik ailenin feci ölümüne neden oldu.

Pazartesi sabahı Uşak- Sivaslı yolu Uzun Uluk yaylasında meydana gelen trafik kazasında aynı aileden iki kişi yaşamını yitirmiş, durumları kötü olan 2 kişi ise Uşak Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. Kaza anında baba ve ikiz olan çocuklardan erkek olanı yaşamını yitirirken anne ve kızı ise ağır yaralanmıştı. Bugün acı haber geldi ve anne Nalan Akgül ile kızı 7 yaşındaki Nevra Akgül yaşam mücadelesini kaybettiler. 
 
KAZA NASIL OLMUŞTU
06 MBV 54 plakalı özel aracının direksiyonunda Mehmet Akgül (54) vardı. Akgül Ailesinin içinde bulunduğu araç Uşak’tan Sivaslı istikametine giderken Uzunoluk mevkinde karşı yönden gelen Hasan Okyay'ın kullandığı 20 AUP 99 plakalı TIR'la çarpıştı. Meydana gelen feci kazada otomobil sürücüsü Mehmet Akgül ile oğlu Onat Akgül (7) hayatını olay yerinde kaybetti. Eşi Nalan Akgül (57) ile kızı Nevra Akgül (7) ise ağır yaralanmıştı.
 
7 YIL ÖNCE TÜP BEBEKLE MUTLULUĞU YAKALADILAR
Ankara’da Merkez Bankası’ndan emekli olduktan sonra Kuğulu Pasajı’nda antikacılıkla uğraşmaya başlayan Mehmet Akgül ve devlet memurluğundan emekli eşi Nalan Akgül’ün yıllardır çocuk özlemi çektiği ve 7 yıl önce tüp bebek yöntemiyle ikiz çocuk sahibi oldukları ortaya çıktı. Onat Mustafa ve Nevra adını verdikleri ikizleri ile Antalya’ya tatile giderken Uşak’ta trafik kazası geçiren Akgül ailesinin mutluluğu fotoğraflarda kaldı.
 
BABA İLE OĞLU TOPRAĞA VERİLDİ ANNE VE KIZI YAŞAMINI YİTRDİ
Kazada hayatını kaybeden Mehmet Akgül ve oğlu Onat Mustafa Akgül dün Ankara’da yakınları tarafından toprağa verilirken, Uşak Devlet Hastanesi’nde tedavileri süren ikizlerden Nevra Akgül ve anne Nalan Akgül’den bu gün kötü haber geldi. Anne ve kızı yaşam mücadelesini kaybetti. 
 
Anne ve kızın ölümü Uşak'ta ve Ankara'da yaşanan acıyı bir kat daha artırdı.
 
Yapımı bir türlü bitirilemeyen Uşak - Sivaslı karayolu 4 kişilik Akgül ilesine mezar olurken bu günde aynı yerde yaralamalı bir trafik kazası meydana geldi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler