4 kişiyi öldürdü, jandarmayı aradı: Birini daha öldürdüm. Gelin teslim olacağım

4 kişiyi öldürdü, jandarmayı aradı: Birini daha öldürdüm. Gelin teslim olacağım

Konya'nın Ereğli ilçesinde bir müteahhitlik bürosunu silahla basan Cem Küççüktürk (48), üç kişiyi öldürdü, bir kişiyi yaralayıp kaçtı. Olaydan sonra bir kişiyi daha öldürüp cesedini sulama kanalına attı.

Konyada müteahhitlik bürosunda silahlı kavga... Olay yerinden fotoğraflarKonyada müteahhitlik bürosunda silahlı kavga... Olay yerinden fotoğraflarKonyada müteahhitlik bürosunda silahlı kavga... Olay yerinden fotoğraflarKonyada müteahhitlik bürosunda silahlı kavga... Olay yerinden fotoğraflar

Olay, bugün saat 10.50 sıralarında Konya’nın Ereğli ilçesinde bulunan bir inşaat ve müteahhitlik ofisinde meydana geldi. İki taraf arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayda üç kişi yaşamını yitirirken, bir kişi de ağır yaralandı. Olay anı ofisin karşısında oturan bir kadın tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde silah sesleri duyulurken, bir kişinin elinde pompalı tüfekle iş yerinden çıkması dikkat çekti. Polis çevre de geniş güvenlik önlemi aldı.

4 kişiyi öldürdü, jandarmayı aradı: Birini daha öldürdüm. Gelin teslim olacağım

BİR KİŞİYİ DAHA ÖLDÜRÜP TESLİM OLDU
Üç kişiyi öldürüp kaçan saldırganın, bir kişiyi daha öldürüp cesedini boş sulama kanalına attıktan sonra jandarmayı arayarak “Birini daha öldürdüm. Gelin teslim olacağım” dediği ortaya çıktı. Verdiği adrese sevk edilen jandarma ekipleri, saldırganı gözaltına aldı. Adının Cem Küççüktürk (48) olduğu açıklanan saldırganın otomobilinde, iki pompalı tüfek, bir de av tüfeği bulundu.

HİSSELERİNİ DEVRETMEMİŞ
Jandarmaya teslim olan Küççüktürk’ün olayı dairesinin bulunduğu apartmandaki hissesini devretmediği için komşuları ve müteahhit tarafından baskı gördüğü için olayı gerçekleştirdiği öne sürüldü. Küççüktürk’ün ifadesinde, “Yeni yapılacak bina için komşularımız hisselerini müteahhit devretti. Biz hisselerimizi devretmek istemedik. Bu nedenle hem ben, hem de annem çok baskı görüyordu. Ben de binanın yıkım kararı için komşularımız ve müteahhidin toplantı yaptığını öğrendim. Toplantıyı basıp olayı gerçekleştirdim” dediği öne sürüldü.

KATLİAMIN MESAJINI 10 GÜN ÖNCE YAZMIŞ
Küççüktürk’ün olaydan 10 gün önce de sosyal medya hesabından “Az kaldı be, az kaldı. Analar neler doğururmuş göreceğiz. İyilikten maraz doğarmış. Maçın uzatmalarını oynadığınızı siz de çok iyi biliyorsunuz” yazdığı görüldü. 

Küççüktürk’ün öldürdüğü komşularının İbrahim Gök (80), İsmail Kurtsal (65), Şaban Kurtsal (57) ve Savaş Kaynak olduğu belirlendi. Ağır yaralanan Müslüm Gök (53) Ereğli Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalenin ardından Konya’ya sevk edildi.

 
konya-cinayet-resim-01.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler