45 İlin Öğrenci Meclis Başkanları Çankırıda

45 İlin Öğrenci Meclis Başkanları Çankırı'da

2 gece 3 gün misafir edilen öğrenci meclis başkanları Çankırı'dan mutlu ayrıldılar.

Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi kapsamında seçilen İl Öğrenci Meclisi Başkanları Çankırı Öğrenci Meclisi Başkanı Şahin Türk’ün davetlisi olarak 3 gün 2 gece ilimizde misafir edildi.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen 45 İl öğrenci Meclisi Başkanı 10 Şubat 2012 Cuma Gecesi Belediye Yaran Evindeki Yaran Gecesine katıldıktan sonra Cumartesi günü de Çankırı’nın tarihi ve turistlik yerlerini gezen başkanlar gecede Çankırı İl Öğrenci Meclisi Başkanı Şahin Türk’ün Büyük Otelde düzenlediği Akşam Yemeği ve Gala gecesinde bir araya geldiler.

Büyük Otel’de verilen yemeğe Çankırı Belediye Başkan Vekili Rafet Alemdar, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek, Valilik Özel Kalem Müdürü Aydın Demiröz, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Turgut Ünal ve öğretmenler katıldı katıldı.

Çankırı Öğrenci Meclisi Şahin Türk” Davetine icabet eden Öğrenci Meclisi Başkanlarına teşekkür ederek sizleri burada ağırlamaktan son derece memnunuz diyerek, bu organizasyonun düzenlenmesinde katkı sağlayan başta Sayın Valimiz başta olmak üzere, Belediye Başkanımıza, İl Milli Eğitim Müdürümüze ve diğer büyüklerime teşekkür ediyorum” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek yaptığı konuşmada, demokrasi kültürünün gelişmesine vurgu yaparak, öğrenci meclislerinin bu anlamda genç nesle bunu aşılamak için önemli görevler üstlendiğini kaydetti. Petek, Çankırı’nın tarihi ve kültürünü gençlere tanıtmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, öğrencilere geldikleri için teşekkür etti.

Ardından konuşan Çankırı Belediye Başkan Vekili Rafet Alemdar, Türkiye’nin değişik yerlerinden gelen öğrenci meclisi üyelerini, Çankırı’nın gönüllü elçileri olarak gördüklerini ifade ederek, gittikleri yerlerde Çankırı’dan bahsetmelerini istedi.

Alemdar, öğrencileri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını da ifade etti. Çekilen toplu fotoğrafın ardından gece müzik programı ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler