5 aday adayı birlikte başvurdu!

5 aday adayı birlikte başvurdu!

AK Parti'nin Ilgaz Belediye Başkan aday adaylarının 5'i aynı günde adaylık başvurusu gerçekleştirdi.

AK Parti Çankırı İl Başkanlığı'nda bugün siyasi arenada eşine ender rastlanan bir olay yaşandı. 

AK Parti'nin Ilgaz Belediye Başkan aday adayları; İlçe başkanlığından istifa eden Mehmed Öztürk başta olmak üzere Halit Uğurlu, İsmail Demirci, Mehmet Recep Tiryaki ve Faruk Gürleyen siyaset sahnesinde çoz az görülebilecek olayı gerçekleştirdiler.

Ilgaz Belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulunan 5 isim, İl Başkanlığına birlikte geldiler ve birlik - beraberlik mesajı vererek İl Başkanı Salim Çivitcioğlu'nu da aralarına alarak objektiflere poz verdiler.

MEHMED ÖZTÜRK: HERŞEY ILGAZ İÇİN
AK Parti İlçe başkanlığı görevinden istifa ederek belediye başkan aday adayı olan Öztürk "Bugüne kadar Ilgaz için gerçekleştirdiğim hizmeti 'belediye başkanı' olarak sürdürme gayretimin gerek mensubu olduğum partililerimin gerekse Ilgazlı hemşerilerimin desteği ile hedefe ulaşacağına olan inancım tamdır. Adaylığımın şahsım, Ilgaz ve Çankırı için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Öztürk, AK Partili aday adayları olarak aynı günde başvuruda bulunmalarına ilişkin olarak da "Ilgaz insanının birlik ve dayanışmasının Çankırı gündemine olumlu yansımasını istediğimizden böylesi bir davranış sergilemeyi uygun bulduk. Bizler bugün verdiğimiz bu kareyi, partimiz Ilgaz Belediye Başkan adayını tespit ettiği gün de vereceğiz. Destek veren aday adayı arkadaşlarıma da sizlerin aracılığıyla teşekkür ediyorum. " dedi.

FARUK GÜRLEYEN: ÖRNEK BİR DAVRANIŞ
SERGİLEDİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM

AK Parti'den Ilgaz Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulunan Faruk Gürleyen Sözcü18'e yaptığı açıklamada; "Uzun yıllar Milli Savunma Bakanlığında inceleme kontrolörü olarak çalıştım. Türk Silahlı kuvvetleri ve Milli Savunma Bakanlığı adına ülkenin dört bir yanında denetimlere gittim. Mesleki deneyim ve kişisel yeteneğimle birlikte Ilgaz'a faydalı olabilme adına görevimden istifa ederek böylesi bir yola çıktım." dedi. Gürleyen bugün gerçekleşen 'örnek başvuru' için ise "İlçe başkanlığımız böylesi bir karar almış, ben de bu karara uydum. Gayet de güzel oldu. Aday adayları olarak örnek bir davranış sergilediğimizi düşünüyorum" dedi.

ilgazadaylari-sozcu-resim-091.jpg

ADAY ADAYLARINDAN HALİT UĞURLU;

AK Parti'den Ilgaz Belediye Başkan aday adaylığı başvurusundan bulunan Milletvekili İdris Şahin'in danışmanı Halit Uğurlu, adaylığı ile ilgili olarak şunları söyledi:

"Bildiğiniz üzere, 1993 yılından bu yana Ankara’da çeşitli Devlet görevlerini yürütmekteyim. 58 ve 59. AK Parti hükümetleri bakanlarından Sn. Murat Başesgioğlu ve 60. Hükümet, Başbakan Yardımcısı Sn. Bülent Arınç’ın koruma amiri olarak çalıştım.  

Halen de Çankırı Milletvekili Av. İdris Şahin’in danışmanı olarak çalışmakta; Çankırı'mız, ilçemiz ve hemşerilerimizin sorunlarının çözümü  ve takibi konusunda yoğun bir çalışma yürütmekteyim.
 
Söz konusu görevlerim sırasında Çankırı’mızın ve de doğup büyüdüğüm güzel ilçemiz Ilgaz’ın sorunlarını, önceliklerini, ihtiyaçlarını taleplerini ve beklentilerini yakinen takip etme ve izleme imkânım oldu.
 
Yerel sorunların çözümünde Merkezi Yönetim ile ilişkilerin, koordinasyonun ve iş takibinin belediyecilikte hizmet için ne kadar elzem olduğu hepinizin malumudur. Bu nedenle özellikle Sn. milletvekilimiz İdris Şahin beyin danışmanlığı süresince edinmiş olduğum tecrübe ve birikimlerin şahsım ve Ilgaz’ımız adına çok büyük önem taşıdığı inancındayım.
 
Yaklaşan yerel seçimler; ülkemiz, ilimiz ve ilçemiz için hayati önemdedir. Sayın Başbakanımız liderliğindeki AK Parti hükümetleri ile ülkemizdeki istikrar döneminin devamı için hizmete durmaksızın devam edilmelidir. Son derece kritik bir seçim olan 2014 yerel seçimlerinde de istikrar oylanacaktır.
 
Hizmet yolunda bir nefer olarak, Allahın izni ve siz değerli hemşerilerimin desteği ile ilçemiz Ilgaz’ımızın belediye başkanlığına AK Parti aday adayı olarak talip olduğumu bildirir, saygılar sunarım."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler