5 dakikalık basın toplantısı!

5 dakikalık basın toplantısı!

Ak Parti Çankırı İl Başkanı Çivitcioğlu düzenlediği 5 dakikalık toplantıda "İl Başkanlığına adayım" dedi.

Ak Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, il binasında düzenlediği 5 dakikalık basın toplantısında "14 Nisan'da yapılacak olan il kongremizde başkan adayıyım" dedi.

Başkan Çivitcioğlu'nun il binasında düzenlediği ve ilçe başkanları ile bazı il genel meclis üyeleri ile gençlik ve kadın kolları başkanlarının katıldığı toplantıda "Partimize oy veren ve vermeyen her Çankırılı'nın  İl Başkanı olmak için, İl Belediyesi tekrar başta olmak üzere tüm ilçe belediyelerimizi kazanmak için, kadınlarımıza, gençlerimize, yaşlılarımıza ve engellilerimize hizmet etmek için, Çankırı'yı yerel hizmetlerde daha üst noktalara taşımanın takipçisi olmak için, ekonomide, demokratikleşmede ve sosyal politikalarda partimizi en üst noktalarda temsil etmek için, hak için, adalet için, insanları ötekileştirmemek için, kısacası olduğumuz gibi görünmek için 14 Nisan 2012 Cumartesi günü 4.Olağan Çankırı Ak Parti İl Kongresine İl Başkanı adayı olduğumu ilan ediyorum." dedi.

İl Başkanı Çivitcioğlu "Adaylığınız Genel Merkez onaylı mı?" şeklindeki soruya "İl Başkanları toplantısında aday olacağımı ifade ettim. Herhangi bir karşı duruş olmadı" derken "Hüseyin Boz'un aday olup olmayadığını bilmiyorum. Ben çalışmalarıma devam ediyorum" dediği öğrenildi.

14 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek Ak Parti Çankırı 4. Olağan İl Kongresine Başbakan Yardımcısı Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Ali Babacan'ın da konuk olarak katılacağı açıklandı.

Çivitcioğlu, basın toplantısı sonrasında partililere ve basın mensuplarına Karatekin Pide'de öğlen yemeği verdi.

salim-toplanti-adayim-sozcu-resim-41.jpg

HÜSEYİN BOZ'LA İLGİLİ GELİŞME

Salim Çivitcioğlu'nun "Ben adayım" açıklamasından sonra gözler üç dönem Merkez İlçe Başkanlığı yaptıktan sonra parti tüzüğü gereği görevden ayrılan ve günlerdir "İl Başkan adayı" olarak konuşulan Hüseyin Boz'a çevrildi.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Hüseyin Boz'un önümüzdeki 72 saat içerisinde (Pazartesi ya da salı) kamuoyuna "İl Başkanlığı adaylığı" konusunda bir açıklama yapacağı şeklinde.

GENEL YAYIN YÖNETMENİMİZ
VEDAT BEKİ'NİN BASIN TOPLANTISI İLE İLGİLİ YORUMU

"Dün (6 Nisan 2012 Cuma) akşam üzeri Ak Parti İl Başkanlığından gelen 'basın toplantısı daveti' İl Başkanı Salim Çivitcioğlu'nun 'Ben adayım' açıklamasını beraberinde getireceğini yaptığımız haberle okuyucularımızla paylaşmıştık!

Benim için 'ben adayım' açıklaması hiç sürpriz olmadı. Basın toplantısı ile ilgili fotoğraflara baktığım zaman, özellikle Başkan Çivitcioğlu'nun kareleri karşısında şaşkınlığımı gizlemem mümkün değil!

Fotoğraflara baktığımda Başkan Çivitcioğlu hayli yorgun ve aşırı stresli. Basın toplantısına davet edilenleri de gözden geçirdiğimde Salim Çivitcioğlu'nun bugün toplantıdaki ifadelerinden çok, 'söyleyemedikleri' benim için daha fazla önem kazanıyor!

Başkan Çivitcioğlu neleri, neden 'söyleyemiyor' ?!

Bunları bilmek mümkün değil! Ancak tahmin etmek de 'özellikle benim gibi ak saçlılar' açısından hiç de zor değil!

Toplantıda objektiflere yansıyan Salim Çivitcioğlu kareleri; vücudu saran 'endişe'yi, beyinlerde yerleşmiş olan 'kaybetme korkusu'nu, daha da önemlisi kendisine olan 'güvensizliği' açık ve net olarak göstermekte...

Bu karelerden sonra İl Başkanı Çivitcioğlu'nun bırakın 14 Nisan'daki kongreden 'başkan' olarak çıkmasını, o salona 'başkan adayı' olarak girmesinin dahi garanti olmadığını gösteriyor!

İzleyelim ve de görelim... Saygılarımla."

Fotoğraf desteği için cankiribulteni.com'a teşekkür ederiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
30 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler