5 Kadın bir erkeği öldürdü

5 Kadın bir erkeği öldürdü

Başına odunla vurup, tülbentle boğduktan sonra çırılçıplak soyup...

22 Temmuz 2011 tarihinde Konya'nın merkez Meram İlçesi Uluırmak Mahallesi Maraş Caddesine yakın bir yerdeki boş arazide kafasına vurulduktan sonra boğularak öldürülen 26 yaşındaki Yakup Kamacihan'ın çıplak halde cesedi bulundu. Kamacihan'ın cesedi bulunmasının hemen ardından Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri araştırmalara başladı.

5 KADININ YAŞADIĞI EV TESPİT EDİLDİ
İlk önce öldürülen Kamacihan'ı araştıran dedektifler, şahsın hırsızlık ve benzeri suçlardan kaydının bulunduğunu öğrenmesi üzerine çevresine yöneldi. 4 ay süren araştırma süresinde öldürülen şahsın cezaevinden yeni çıkan M.K. ile yakın arkadaş olduğu öğrenildi. M.K'nin de cezaevindeki ağabeyi C.K'nin eşi olan yengesinin yaşadığı evde kaldığını ve öldürülen Yakup Kamacihan'la sürekli oraya gittiği belirlendi. Polis cesedin bulunduğu yerinde M.K'nin gittiği yengesinin evine yakın olması nedeniyle o eve yöneldi. Dedektifler, evde yaşayan Muazzez K. (54), kızı Gülcan K. (21), Belkız N.(24), Mürüvet K. (31) ve M.K. (14) ile görüşmeler yaptı. Kadınlar, Yakup Kamacihan'ın tanıdıklarını ve evine gelip gittiklerini ancak kimin öldürdüğünü bilmediklerini söyledi.

KONYA'DAKİ EVİ SATIP ANKARA'YA YERLEŞTİLER
Polisin yaptığı çalışmalarda sürekli olarak karşılarına çıkan 5 kadının yaşadığı ev takibe alındı. Araştırmalarına da devam eden dedektifler, Kamacihan'ın cesedinin bulunmadan saatlerce önce zaman zaman gönül ilişkisi yaşadığı öğrenilen Gülcan K'ninde aralarında bulunduğu 5 kadının evine tatlı alarak gittiği ortaya çıktı. Takip sürerken 5 kadın yaşadıkları evi satarak Ankara'nın Altındağ İlçesi Yeni Mahallesine giderek yerleşti. Daha sonra kadınlardan Mürüvet K., ve 14 yaşındaki M.K., Muazzez K'nin eşinin kardeşiyleriyle evlendirildi. Bu gelişmelerin ardından Konya polisi harekete geçerek 5 kadını da Ankara'daki evlerinde göz altına alıp Konya'ya getirdi.

CİNAYETİ ANNE-KIZ İŞLEDİ
Polisin bir araya getirdiği detaylar sayesinde göz altına alınan şüphelilerden Mürüvet K. ile M.K. cinayeti itiraf etti. İki şüpheli kadın olay günü Yakup'un eve geldiğini belirterek, "Muazzez ile Yakup tartıştı. Yakup, ağıza alınmayacak küfürler etti ve arkasını dönerek gitti. Bu sırada arkadan gelen Muazzez odunla Yakup'un kafasına vurdu. Yakup hareketsiz yatarken, Gülcan ile Muazzez Yakup'u tutarak odaya tışıdı. Sonra biz 8 aylık çocuğumuzu hastaneye götürmek için evden ayrıldı. Muazzez ile Gülcan ise kendilerinin evde kalacağını, Yakup'u ayıktırıp evden göndereceklerini söylediler" şeklinde itirafta bulundu.

PARMAK İZİ KALMASIN DİYE CESEDİ SOYDULAR
Daha önce boğazında kesik bulunduğu için tülbentle kapattığı öğrenilen Yakup Kamacihan'ın başına vurulduktan sonra o tülbentle de boğularak öldürüldüğü tespit edildi.Cinayetten sonra anne ile kızının Yakup'un üzerindeki kıyafetlerde parmak izi kalır korkusu ile çıkarttığı ardından da evlerinden 1 kilometre uzağa götürerek cesedi boş araziye bıraktıkları iddia edildi. Olayla ilgili göz altında bulunan şüpheliler Cinayet Bürosu Amirliği ekipleri tarafından Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

Cinayeti işlediği iddia edilen anne ile kızının mahkemede verecekleri ifadelerin ardından, cinayete tüm kadınların karışıp karışmadığı ortaya çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler