5 kişi serbest bırakıldı

5 kişi serbest bırakıldı

14 Aralık operasyonu kapsamında gözaltına alınan 5 kişi serbest bırakıldı.

Operasyon kapsamında bu sabah gözaltına alınan Radie Ebru Şenvardar, Elif Yılmaz ve Naci Çelik Berksoy ile 2 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

İŞTE SERBEST BIRAKILAN BEŞ İSİM
Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Hasan Yılmaz, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne gelerek, şüphelilerin ifadelerini almaya başladı.

İfadeleri alınan şüphelilerden Samanyolu televizyonunda yayınlanan "Tek Türkiye" dizisi ekibinden Elif Yılmaz, Ebru Şenvardar ve Naci Çelik Berksoy, Zaman Gazetesi yazarı Ahmet Şahin, serbest bırakıldı.

ELAMDAĞ DA SERBEST
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonla gözaltına alınan dizi yazarı Elamdağ, Van Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. İstanbul'a gönderilmesi planlanan Elamdağ, "yaşı küçük çocuğu olduğu" gerekçesiyle emniyetteki işlemleri sonrası Van'da serbest bırakıldı.

FAHRİ SARRAFOĞLU HASTANEYE GÖTÜRÜLD
Bu arada, operasyonda gözaltına alınan gazeteci yazar Fahri Sarrafoğlu, sağlık kontrolü için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi. Sivil polislerin refakat ettiği Sarrafoğlu, kontrolün ardından polis aracına bindirilerek emniyete götürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler