500 milyon kişi ekran başında

500 milyon kişi ekran başında

Barcelona-Real Madrid kapışması, dünyanın dört bir yanındaki futbol tutkunlarını da aynı anda ekran başına toplayacak.

 

Bugün, futbol tutkunlarını ‘bayram’ günü... Camp Nou’da Barcelona ile Real Madrid saatler 21.00’i gösterdiğinde karşı karşıya gelecek. 218. El Clasico, La Liga’nın şampiyonu konusunda da ‘belirleyici’ olacak. 85 puanla liderlik koltuğuna oturan Real Madrid’in, 81 puanla 2’nci sırada bulunan Barcelona karşısında alacağı galibiyet, şampiyonluğu büyük ölçüde garantileyecek. 
 
Beyaz Şimşekler, derbiden beraberlik çıkarsa bile, son 4 haftaya 4 puanlık avantajla girecek. Barcelona galibiyeti ise, La Liga’da iki takım arasındaki puan farkını 1’e indirecek. 
 
REAL, 7 MAÇTIR KAYIP
İki ekip arasındaki son maçlar, Barcelona’yı açık ara favori hale getiriyor. Öyle ki, Real Madrid son 7 lig maçında Barça’ya karşı tek bir galibiyet bile alamazken 6 kez sahadan boynu büyük ayrıldı. 1 maç ise berabere tamamlandı. 
 
Jose Mourinho’nun öğrencileri Camp Nou’yu dolduracak yaklaşık 100 bin taraftarın önünde, bu kabusu noktalama mücadelesi verecek. İspanyol derbisi, dünyanın dört bir yanındaki futbol tutkunlarının da ‘bayramı’ olacak. Dünya üzerinde yaklaşık 500 milyon kişinin izleyeceği öngörülen derbide 98 bin 772 ‘şanslı’ taraftar ise Camp Nou’da nefeslerini tutarak bu heyecanı iliklerine kadar hissedecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler