7. Kurşunlu Bal Festivalinde Ankaralı Namık

7. Kurşunlu Bal Festivalinde Ankaralı Namık

Bayramın 3'üncü gününde Kurşunlu ilçesinde 7. Bal Festivali coşkuyla kutlandı.

Kurşunlu'da bayramın 3'üncü günü düzenlenen 7. Bal Festivali Ankaralı Namık'ın konseriyle tamamlandı. Çarşı meydanında kurulan sahnede festival konuklarını coşturan sanatçı büyük alkış aldı.

7. Bal Festivali'ne başta AKP Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz olmak üzere, Çankırı Vali Yardımcısı Fatih Yılmaz, Kurşunlu Kaymakamı Vedat Yılmaz, Belediye Başkanı Dt. Şakir Kaymak, AKP İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, MHP İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır ile ÇANDEF Başkanı Zekeriya Açıkgöz ve çevre ilçelerden gelen vatandaşlarla birlikte Kurşunlulular katıldılar.

Kurşunlu Belediye Başkanı Dt. Şakir Kaymak festival sonrası yaptığı açıklamada "Allah'ın izniyle bal festivalinide tamamladık. Festivalimize katılan ve katılmak isteyip katılamayan herkese, festivalimize destek veren tüm sanatçılarımıza, festivalin hazırlanmasında emeği geçen tüm belediye personeline ve yaren organizasyon grubu ile her zaman destekleri ile yanımda olan başta ailem olmak üzere, Sn. Valimize, milletvekillerimize, il Başkanımıza , kaymakamımıza, ilçe Başkanımıza ve yönetim kuruluna, belediye meclisi ve il genel meclisi üyelerine, muhtarlarımıza, dernek başkanlarımız ve yönetimlerine, tüm arıcılarımız ve halkımıza teşekkür eder şükranlarımı sunarım." dedi.

kursunlubalfestivali-resim-01.jpg

kursunlubalfestivali-resim-03.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler