77lik dede izdivaç mağduru

77'lik dede 'izdivaç' mağduru

Televizyon kanalındaki izdivaç programı sayesinde tanışıp evlendiği kadının kendisini dolandırdığını belirterek polise başvurdu.

 

Sakarya'nın Karasu ilçesinde yaşayan Halil İbrahim Fidan (77), bir televizyon kanalındaki izdivaç programı sayesinde tanışıp evlendiği kadının kendisini dolandırdığını belirterek polise başvurdu 
 
Karasu Aziziye Mahallesinde yaşayan Halil İbrahim Fidan, bir televizyon kanalındaki evlendirme programında tanıştığı Sevgi Yedikardeşler (59) ile evlendi. 10 gün boyunca Karasu'da birlikte yaşadıktan sonra Sevgi Yedikardeşler daha sonra ortadan kayboldu. Eşinin iki günden bu yana eve gelmediğini ve 7 bin lira değerinde ziynet eşyası ile ortadan kaybolduğunu söyleyen Halil İbrahim Fidan, Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne şikâyette bulundu.
 
Sevgi Yedikardeşler ile bir televizyon kanalındaki evlendirme programında tanıştıklarını söyleyen Fidan, "Sevgi Hanım ile televizyon programında tanıştık. Kendisi bana talip oldu. 10 gün boyunca gezdik. Sonra nikâh kıydık. 10 gün sonra da ben akşam namazı kılarken araba ile gezmek için dışarı çıktı. İki günden bu yana da kendisinden haber alamıyorum." dedi. 
 
Otomobilini Karasu Terminali'nde bulduğunu söyleyen Fidan, "Aracı terminale bıraktığını yeğenime söylemiş. Aracımı aldım. Ancak 7 bin lira değerinde ziynet eşyası ile birlikte gitmiş." diye konuştu.
 
Yedikardeşler'i telefonla aradığında eşinin kendisine geri dönmeyeceğini söylediğini ifade eden Fidan, "Benden aylık 200 lira para istiyor, boşanmayı da kesinlikle reddediyor. Söylediğine göre ben öldükten sonra maaşımı alacakmış. Kendisinden şikayetçiyim." dedi. 
 
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler