9 maça itiraz etmem

'9 maça itiraz etmem'

Fatih Terim, PFDK’dan çıkan ceza için Tahkim’e gitmek isteyen yönetime karşı çıktı.

Mersin maçında hakem Süleyman Abay ile tartışan ve ardından da tribüne gönderilmesiyle çileden çıkan Fatih Terim’e toplam 9 maç ceza gelince yönetim de harekete geçme kararı aldı. Mersin karşısındaki hareketleri nedeniyle kurt hocaya 7 maç ceza gelirken geçen sezon ertelenen 2 maçlık men cezası da ertelenince Terim sadece sezonu kapatmakla kalmadı, aynı zamanda gelecek sezon ligdeki ilk 3 maçta da takımından ayrı kaldı.

Sarı-kırmızılı yönetim, önceki gün PFDK’dan çıkan kararın ardından kolları sıvarken TFF Tahkim Kurulu’na başvurup cezanın indirilmesini talep etme kararı aldı... Ancak burada devreye giren Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, buna karşı çıkıp itirazda bulunulmamasını istedi. 
 
Süleyman Abay’ın yanı sıra TFF temsilcisine de hakarette bulunan Terim, karşılaşmanın ardından stat çıkışında yaptığı açıklamalarda da hakemin kendisini tribüne göndermesinin ardından yaptığı her şeyin arkasında olduğunu vurgulamıştı. 
 
TOPLANACAKLAR!
Yönetim özellikle ligin son iki haftasındaki Fenerbahçe deplasmanı ile Arena’daki Trabzon maçlarında Terim’in takımın başında olması için itiraz etmek istediği öğrenildi. Ancak deneyimli hocanın verilen cezanın tamamını çekmek istediği ve de bu yüzden yönetimin Tahkim Kurulu’na yapmayı planladığı itirazın önüne geçerek 9 maç takımından ayrı kalmayı kabul ettiği belirtildi. Terim ile yönetimin Karabük maçı sonrasında bir toplantı yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler