90da Ozanla güldük

90'da Ozan'la güldük

Çankırıspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde zorlu rakibi Bandırmaspor'u 2-1 yenerek liderlikten indirmesini bildi.

Spor-Toto 2. Lig Kırmızı Grupta son haftalarda yakaladığı başarıyı sürdüren Çankırıspor, kendi saha ve seyircisi önünde haftaya lider olarak giren Bandırmaspor'u zor da olsa yenmeyi başardı: 2-1

Önceki gece -15, dün gece de -12 dereceyi yaşayan Çankırı'da Atatürk Stadının yer yer buzlu zemininde zorlu bir mücadeleye sahne olacak olan Çankırıspor - Bandırmaspor karşılaşması saat 13.30'de start aldı.

Ara transferde Beypazarı Şekerspor'dan alınan kaleci Önder Tiryaki, Göztepe'den alınan Emin Yalın ile Fenerbahçe A2'den alınan Görkem Kulbay ile Emre Kara 18 kişilik maç kadrosunda yer buldu.

Düz mavi forma ile sahaya çıkan Çankırıspor, bordo-beyaz rakibi Bandırmaspor karşılaşmasını şeref tribününden Belediye Başkanı İrfan Dinç, Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu ile birlikte izleyen Kulüp Başkanı Sevda Karaali ve güneşli ancak soğuk havaya rağmen takımlarını yalnız bırakmayan çok sayıda taraftar önünde Çankırıspor başlama vuruşuyla maça başladı.

13. dakikada Yahya ceza alanı sağ çaprazından sert vurdu, kaleci Levent son anda topu kornere çelerek gole izin vermedi.

30. dakikada gelişen Bandırmaspor atağında, Musa'nın pasında altıpas köşesinde Celal dokundu, kaleye girmekte olan topu son anda kaleci Gökhan uzaklaştırdı.

GOOOOLLL. Dakikalar 39'u gösterirken Hüsamettin'in ara pasında  Bandırmaspor defansından Celal'in ayağının kayarak düşmesi sonucu kaleci Levent ile karşı karşıya kalanYahya Alpaslan, rahat bir vuruşla topu rakip filelere gönderdi: 1-0

İlk yarı Yahya'nın golüyle 1-0 Çankırıspor lehine kapandı. Maçın orta hakemi Zafer Demir ikili mücadelelerde sürekli olarak Bandırmaspor lehine düdük çalıyor.  Özellikle rakip defansın arkasına atılan uzun toplara hareket eden forvetteki oyuncuların ataklarına ofsayt düdükleri kendisini fazlaca gösterdi. Maçın orta hakeminin yanlı düdük çalmalarına şeref tribününden maçı izleyen Belediye Başkanı İrfan Dinç oturduğu yerden kalkarak tepki gösterdi. Tribünlerdeki taraftar desteği golden sonra daha da hız kazandı.

cankiri-bandirma-sozcu-resim-05.jpg

MAÇTA İKİNCİ YARI

İkinci yarıya da hızlı başlayan Çankırıspor ilk dakikalarda Yahya ve Ozan'la yakaladığı önemli gol pozisyonlarını değerlendiremedi.

81. dakikada Çankırı ceza alanında kademenin kaybolduğu anda topla buluşan Turan yerden düzgün bir vuruşla kalecinin altından topu filelere gönderdi: 1-1.

OZAN 30 METREDEN VURDU VE...

89. dakikada Ozan yaklaşık 25 metreden çok sert ve düzgün bir vuruşla topu bakışları arasında sağından filelere gönderdi: 2-1. Karşılaşmada başka gol olmayınca Çankırıspor kendi saha ve seyircisi önünde 3 puanı kendi hanesine yazdıran taraf oldu.

cankiri-bandirma-sozcu-resim-03.jpg

Bu skorla birlikte Fethiyespor kendi sahasında Alanyaspor'u 2-0 yenerek Kırmızı Grubun yeni lideri oldu.

ÇANKIRISPOR: 2 - BANDIRMASPOR: 1

Stad: Atatürk

Hakemler: Zafer Demir, Nurettin Çiçek, Deniz Turgut

ÇANKIRISPOR: Gökhan Aslan, Abdullah Kasım Aras, Hüseyin Keleş, Volkan Altınsoy, Zihni Aydın (dk. 84 Görkem Kulbay), Ozan Solak (dk. 90 Emre Kara), Can Polat, Muammer Sancaklı, Ali Yakup (dk. 71 Eşref Koçak), Yahya Alpaslan, Hüsamettin Tut

BANDIRMASPOR: Levent Taşkın, Ekrem Vatansever, Mehmet Yılmaz, Ersin Keskin (dk. 69 Koray Kurt), Celal Aras, Orhan Ovacıklı, Musa Sinan Yılmazer (Dk. 78 Turan Kuş), Mesut Özkaya, Ersin Şahin (Dk. 46 Serdar Samatyalı), Sefa Aksoy, Ergün Çakır

SARI KARTLAR: Dk. 83 Abdullah Kasım Aras, dk. 90 Emre Kara

GOLLER: Dk. 39 Yahya Alpaslan, dk. 89 Ozan Solak (Çankırıspor), dk. 81 Turan Kuş (Bandırmaspor)

Grupta oynanan diğer maçlarda alınan skorlar:
Adana Demirspor: 1 - Eyüpspor: 3
Denizli Bld.: 1 - Ünyespor: 0
Fethiyespor: 2 - Alanyaspor: 0
Körfez Futbol Kulübü: 1 - Altınordu: 0
Sarıyer: 1 - Kızılcahamamspor A.Ş.: 0
Adıyamanspor - Mardinspor karşılaşması (Ert.)

Dün oynanan maçta Beypazarı Şekerspor Kırklarelispor'u 1-0 yendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler