A Milli Takım açıklandı

A Milli Takım açıklandı

A Milli Takım’ın Hırvatistan maçlarının aday kadrosu açıklandı. Listede sürpriz isimler var.

A Milli Takımımızın 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Hırvatistan ile 11 ve 15 Kasım tarihlerinde oynayacağı play-off maçlarının aday kadrosu ile programı açıklandı. Son dönemlerin formda isimleri Fenerbahçeli Caner, Bursasporlu Ozan ve Trabzonsporlu Halil de milli kadroda yer aldı.

A Milli Takım’ın aday kadrosuna şu oyuncular çağrıldı:

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Caner Erkin (Fenerbahçe),

Tolga Zengin, Remzi Giray Kaçar, Burak Yılmaz, Halil Altıntop (Trabzonspor),

Sinan Bolat (Standard Liege),

Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Hakan Kadir Balta, Selçuk İnan, Kazım Kazım (Galatasaray),

Ömer Toprak (Bayer 04 Leverkusen),

Egemen Korkmaz, İsmail Köybaşı (Beşiktaş),

Hamit Altıntop (Real Madrid),

Gökhan Töre (Hamburg),

Mehmet Topal (Valencia),

Arda Turan (Atletico Madrid),

Ozan İpek (Bursaspor),

Umut Bulut (Toulouse).

Caner Erkin ve Ozan İpek, 13 maç sonra milli takım aday kadrosuna çağrıldı

A Milli Futbol Takımı’nın Hırvatistan ile yapacağı 2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri play-off turu öncesinde Fenerbahçeli oyuncu Caner Erkin ile Bursasporlu Ozan İpek, 13 maç sonra aday kadroya çağrıldı.

Teknik direktör Guus Hiddink, Caner Erkin ve Ozan İpek’i son olarak A Milli Takım’ın 11 Ağustos 2010 tarihinde Romanya ile yaptığı özel maçın aday kadrosuna davet etmişti. Ancak Hiddink, karşılaşmada bu oyunculara görev vermemişti.

Son olarak geçen yıl ekim ayında Almanya ve Azerbaycan ile yapılan 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme maçı kadrolarına dahil edilen Halil Altıntop ise 9 maç sonra kadroya dahil edildi.

Ümit Milli Takım'ın da aday kadrosu açıklandı

A Milli Takım'ın programı açıklandı

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri play-off turunda Hırvatistan ile karşılaşacak A Milli Takım’ın programı açıklandı.

Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, teknik heyet ve A Milli Takımı aday kadrosuna çağrılan futbolcular, 11 ve 15 Kasım’da oynanacak karşılaşmalar öncesinde, 6 Kasım Pazar günü saat 21.00’den itibaren İstanbul Swissotel The Bosphorus’ta toplanmaya başlayacak. A Milli Takım ilk antrenmanını Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda 7 Kasım Pazartesi günü saat 19.00’da yapacak.

Milli Takım’da teknik direktör Guus Hiddink ve bir futbolcunun katılımıyla, 10 Kasım Perşembe günü saat 12.00’de İstanbul Swissotel The Bosphorus’ta basın toplantısı düzenlenecek.

A Milli Takım, Hırvatistan ile play-off mücadelesinin ilk ayağını 11 Kasım Cuma günü Türk Telekom Arena’da saat 21.05’te oynayacak. Milliler ilk karşılaşmanın ardından ikinci maç için, 13 Kasım Pazar günü saat 15.30’da Türk Hava Yolları’na ait bir uçakla başkent Zagreb’e gidecek. Kafile, burada The Regent Esplanade Hotel’de konaklayacak.

A Milli Takım, play-off’ta rakibiyle oynayacağı ikinci karşılaşmanın hazırlıklarını 14 Kasım Pazartesi günü saat 19.00’da Stadion Maksimir’de yapacağı antrenmanla tamamlayacak. İdman öncesinde, saat 18.00’de Guus Hiddink ve bir futbolcu statta basın toplantısı düzenleyecek.

Stadion Maksimir’de 15 Kasım Salı günü oynanacak Hırvatistan-Türkiye müsabakası TSİ 21.05’te başlayacak. A Milli Takım kafilesi karşılaşmanın ardından saat 00.40’ta Türk Hava Yolları’na ait bir uçakla yurda dönecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler