ABDli hackerın esrarengiz ölümü

ABD'li hacker'ın esrarengiz ölümü

Dünyaya müthiş sırrını açıklayacaktı ancak ölü bulundu.

San Francisco Adli Tıp Bürosu'ndan yapılan açıklamada Jack'in dün hayatını kaybettiği bildirildi ancak detay verilmedi. 
 
Jack'in ölümü korsanlar aleminde bir şok etkisi yarattı. Cep telefonu hacker'ı Tyler Shields, Twitter'dan "Vay be... Söyleyecek söz bulamıyorum" mesajını paylaşırken, geçmişte McAfee için çalışan genç korsanın son işvereni IOActive Inc.'in tweet'inde, "Sevgili korsanımızı kaybettik ama asla unutmayacağız, Barnaby Jack hayatını kaybetti" denildi. 
 
SAĞLIK CİHAZLARI VE ATM'LER 
Nasıl öldüğü henüz belli olmayan genç hacker özellikle ATM’lerdeki ve sağlık cihazlarındaki açıkları bulmasıyla ünlüydü. 
 
Jack, kalp implantı takılı birini yaklaşık 10 metre mesafeden öldürebilen bir teknik keşfettiğini açıklamıştı. Jack, önümüzdeki hafta San Francisco'da düzenlenecek Black Hat korsanlık fuarında bu tekniği dünyaya anlatacaktı. 
 
fft64_mf1566273.jpeg
 
ATM'LERE PARA SAÇTIRMIŞTI
Özellikle, 2010 yılında "Jackpotting" adını verdiği ve ATM'lerin para püskürtmesini sağladığı gösteriyle dünyanın en ünlü bilgisayar korsanlarından biri olmuştu. 
 
Yaratıcılığı ve şovmenliğiyle hacker fuarlarında büyük takdir toplayan ve geniş bir takipçi kitlesi oluşturan Jack'in dostları ve hayranları @barnaby_jack şeklindeki Twitter hesabına mesajlar yağdırdı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler