Abdullah Gül: Bu pislik temizlenmez

Abdullah Gül: Bu pislik temizlenmez

AKP'de son durumu çevresine "Bu pislik kolay kolay temizlenmez" sözleriyle değerlendiren Gül, Bahçeli'nin dile getirdiği Meclis'teki 5'inci partinin işaret fişeğini çaktı.

TARAF'tan Hüseyin Özay'ın haberine göre; 1 Kasım seçimlerine 11 gün kala AKP içindeki yeni oluşumun çalışmaları hızlandı. Gül'ün şimdilik örtülü destek verdiği oluşum, yeni bir partinin çatısı altında siyaset yapılmasının daha doğru olacağı görüşünde birleşti. Bu kararda AKP'nin birçok yolsuzluk ve usulsüzlük iddialarıyla yıpranmış olması etkili oldu.

YENİDEN CUMHURBAŞKANLIĞI İSTİYOR
Bu konudaki endişelerini yakın çevresine aktaran Gül'ün, "Bu pislik kolay kolay temizlenmez" dediği öğrenildi. Erdoğan sonrası yeniden cumhurbaşkanı olmak isteyen Gül, yeni partinin başına da Ali Babacan'ı düşünüyor. Ekipten dışlanan Davutoğlu'nun, Gül'e yaptığı "taziye" çıkıı da "Saray'a selam" olarak yorumlanıyor.

ABDULLAH GÜL'DEN TARAF'A: O İFADELER UYDURMA
TARAF gazetesinin bugünkü manşetine Abdullah Gül, Twitter hesabı üzerin açıklama getirdi.

Abdullah Gül Twitter'dan yaptığı açıklamada; "Taraf gazetesinin bugünkü manşetinde ana atfedilen ifadeler tamamen yalan, uydurma ve art niyetlidir. Beni tanıyanlar en ağır eleştirilerimde dahi bu gibi ifadeler ve böyle bir üslup kullanmayacağımı çok iyi bilir. Son dönemde şahsımı günlük siyasi polemiklerin içerisine çekmeye yönelik bazı gayretleri üzülerek takip ediyorum. Bilinmesini isterim ki tek arzum ülkemizin birlik ve beraberlik içerisinde istikrar ve refaha kavuşmasıdır." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler