ACİL hizmeti 40 gün süreyle eski adreste

"ACİL" hizmeti 40 gün süreyle eski adreste

Çankırı Devlet Hastanesi yeni binada yapılacak tadilat çalışmaları nedeniyle ACİL servisi eski binaya taşındı.

Çankırı Devlet Hastanesi yeni binadaki "Acil" girişi yaklaşık 40 gün süreyle kapatıldı.

Vatandaşlar ACİL sağlık hizmetlerinden faydalanmak için Devlet Hastanesi eski ana binada hizmete girecek olan yeni ACİL servisine gidecekler.

Konuyla ilgili açıklama şöyle:

"Kırkevler Mah. Kastamonu Cd.bulunan Çankırı Devlet Hastanesi Ek Binası Acil Servisi genişletme çalışması sebebi ile 13.02.2012 pazartesi günü itibariyle kapatılarak geçici bir süre Aksu Mahallesinde bulunan Ana Bina (eski bina) Acil Servisinde hizmet vermeye devam edecektir. Kamuoyuna duyurulur"

ÇALIŞMA YAKLAŞIK 40 GÜN SÜRECEK

Valilik Basın Bürosunca yapılan açıklamada yer alan "... geçici bir süre"nin ne olduğu konusunda araştırma yapan Sözcü18 Haber Merkezi, Devlet Hastanesi yeni binada yapılacak çalışmanın ayrıntılarına da ulaştı.

Yeni binanın yandan olan ACİL girişi yapılacak tadilatla ön cepheden gerçekleşecek. Bununla birlikte hastanede mahkum hastalar için alt katta bir koğuş yapılacak. Yaklaşık 80 bin tl dolayında bir harcama ile gerçekleştirilecek düzenlemelerin 40 gün süreceği, çalışmaların hızlı bir şekilde gerçekleşmesi halinde bu sürenin 30 güne kadar inebileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler