Acımasız tefeci devlet memuru çıktı

"Acımasız tefeci" devlet memuru çıktı

Geçtiğimiz günlerde gelen bir ihbarı değerlendiren

Çankırı polisinin yaptığı operasyonla yakalanan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulan "acımasız tefeci"nin devlet memuru olduğu ortaya çıktı.

Çankırı'da İl Gençlik Spor Müdürlüğü muhasebe servisinde "bilgisayar işletmeni" olarak görev yapan Kemal Özyılmaz (51) ile oğlu S.Ö (22) polis tarafından yapılan operasyonla yakalandılar.

Kemal Özyılmaz'ın uzun süredir Çankırı'da tefecilik yaptığı ve kendisiyle işbirliği yapan birçok kişiyi mağdur ettiği öğrenildi. 

Sözcü 18.com haber merkezinin yaptığı çalışma sonrası mağdur ifadelerinde "3 bin tl borç veren Kemal Özyılmaz'ın bunun karşılığı olarak 35 bin tl'lik senet aldığı" öğrenildi.

Polisin aptığı operasyonla Kemal Özyılmaz'ın evinde yapılan aramada ise senetler ve tapu asılları elde edildi. Yine polisin yaptığı operasyonda şüphelilerin vatandaşlara faiz karşılığı para vererek açık senet imzalattıkları, bankadan para çekenlere kefil olup karşılığında açık senet imzalattıkları ve açık senetlere yüksek meblağ yazdıkları, baskı ve cebir kullanarak alacaklarını tahsil ettikleri, ödenen senetleri geri vermeyip icraya verdikleri tespit edildi.

Öte yandan Kemal Özyılmaz ile ilgili olarak yaptığımız araştırmada, bundan iki yıl önce Çankırı'da yaşanan bir intihar olayının da "acımasız tefeci"nin baskılarından bunalan bir mağdur olduğu bilgisine ulaştık. (Fotoğraf: Kemal Özyılmaz/Sözcü18.com-ÖZEL)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler