Acubunar ve il yönetimi Taşıyıcılar Kooperatifinde

Acubunar ve il yönetimi Taşıyıcılar Kooperatifinde

Ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Acubunar "İnsan merkezli bir siyasi vizyona göre hareket edeceğiz" dedi.

MHP İl ve İlçe Başkanlıkları, çalışmalarına esnaf ziyaretleriyle devam ediyor. Cumartesi günü Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret ederek kamyon şoförleriyle bir araya gelen teşkilat, şoförlerin sorunlarını dinledi.

MHP Genel Merkezi tarafından aralık ayı içerisinde göreve atanarak çalışmalarına başlayan İl Başkanı Ali Acıbunar, il ve ilçe yönetimi olarak çalışmalarından söz etti ve insan merkezli bir siyasi vizyona göre hareket edeceklerini söyledi.

“Halka hizmet Hakka hizmettir” diyen Acıbunar, şimdiye kadar Çankırı’da alışagelmiş, siyaset anlayışından uzak, sadece seçim zamanlarında değil, tüm zamanlarda vatandaşlarla birlikte olacaklarının mesajını verdi. Acıbunar, “Her insanımızın olduğu gibi kamyon şoförlerimizin de ciddi sıkıntılar yaşadıklarını biliyoruz. İstiyoruz ki, sorunlarına uzaktan şahit olmayalım. Bizzat giderek birlikte çözüm arayalım, bu sorunlarına ortak olalım. Bu maksatla bugün sizi ziyaret ettik. Her zaman kapımız açık, gerek il yönetimi ve gerekse ilçe yönetimi olarak bütün arkadaşlarımız ellerinden gelen gayreti göstereceklerdir. Bundan kuşkunuz olmasın” dedi.

Yapılan ziyaretin ardından kooperatiften ayrılan teşkilat esnafları da ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler