Acun Ilıcalıdan hızlı yükseliş!

Acun Ilıcalı'dan hızlı yükseliş!

Gelir Vergisi rekortmenleri arasında televizyoncu Acun Ilıcalı, komedyen Cem Yılmaz ve kamuoyunda Seda Sayan olarak bilinen Aysel Gürsaçer de yer aldı.

Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı, 2012 yılı vergilendirme dönemine ilişkin verilen Gelir Vergisi beyanları sonucunda Türkiye genelinde en çok vergi beyan eden ilk 100 mükellefi açıkladı.

Gelir Vergisi rekortmenleri arasında televizyoncu Acun Ilıcalı, komedyen Cem Yılmaz ve kamuoyunda Seda Sayan olarak bilinen Aysel Gürsaçer de yer aldı.
 
2011 yılı vergilendirme dönemine ilişkin yapılan hesaplamalarda bağımsız  müzisyen, ses sanatçısı, konuşmacı, sunucu gibi faaliyetlerinden oluşan geliri  için kendisine 2,8 milyon lira vergi tahakkuk ettirilen ve listede 62. sırada olan Acun Ilıcalı, 2012'de hızlı bir yükseliş göstererek, 4,6 milyon lira ile 31. sıraya yükseldi.
 
Aynı faaliyetlerden oluşan geliri için 2011 listesinde 2,5 milyon lira ile 71. sırada olan Yılmaz ise 2012'de 3,5 milyon lira ile 50. sıraya tırmandı.
 
SEDA SAYAN'DAN SERT DÜŞÜŞ
Kamuoyunda Seda Sayan olarak bilinen Aysel Gürsaçer ise 2011 listesinde kendisine tahakkuk ettirilen yaklaşık 3 milyon lira tutarında Gelir Vergisi ile 55. sırada iken, 2012'de sert bir düşüş göstererek, 92. sıraya geriledi.
 
Sayan'a, 2012 yılındaki bağımsız müzisyen, ses sanatçısı, konuşmacı, sunucu gibi faaliyetlerinden oluşan geliri için 2,3 milyon lira vergi tahakkuk ettirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler