Adada seksi aklıma getirmedim

'Ada'da seksi aklıma getirmedim'

Survivor'un şampiyonu Hilmi Cem İntepe, Hakan Genc'e konuştu.

Yapılı vücudu, dansları ve sempatik tavırlarıyla Survivor yarışmasını izleyen genç kızların zaten gözdesiydi Hilmi Cem İntepe (21). Yarışmanın birincisi olunca da ünü iyice arttı. Artık sokakta yürüyemeyecek hale geldi. Onunla yeni projelerini ve hayatını konuştuk. 
 
Gösteri dünyasına nasıl ilgi duydunuz?
- Doğduğumdan beri Bodrum’un Güvercinlik Köyünde yaşıyorum. 4000 nüfuslu bir köyde zaten sosyal olanaklar sınırlıydı. Televizyondaki bir dans yarışmasını izlemek en büyük hobimdi. 
 
Orada favori yarışmacımın break dans yapması ilgimi çekti. Bir süre sonra break dansın inceliklerini çözdüm ve okul koridorlarında ellerimin üzerinde dans etmeye başladım. Üniversite yıllarında arkadaşlarımla kendi dans okulumuzu açtık.
 
O yaşta kendi okulunuzu açmayı nasıl becerdiniz?
- Okulun aynalarından parkelerine kadar her şeyi kendi ellerimizle yaptık. Bir süre sonra hem okulda hem üniversitede dans dersleri veriyordum. 
 
Arkadaşlarımın benim adıma Yetenek Sizsiniz’e başvuru yapması bir kırılma noktasıydı. Özellikle Hülya Avşar’ın koreografimi beğenmesiyle kısa sürede tanındım. Sonunda yarı finalde elendim.
 
Sonra da pes etmeyip Survivor’a mı başvurdunuz?
- Elendikten sonra yapımcı Acun Ilıcalı görüşmeye çağırdı ve beni Survivor’a davet etti. Hemen kabul ettim. Adada ilk bir ay çok zor geçti. Herkeste ‘her an elenebilirim’ duygusu vardı. Ancak son ikiye kalınca “Neden olmasın” demeye başladım.
Yarışmada sizi en çok zorlayan neydi?
 
- Öncelikle açlık! Neredeyse tek bir öğünle besleniyorduk. Günlük yediğimiz pirinç bir avucumun yarısını doldurmuyordu bile. Bu kadar az yemekle vücudum şoka girdi. Ardından özlem duygusu... 
 
Bir de yengeçler inanılmazdı. Adadaki ilk ayda bir yengeç gece üzerimizde dolaşmaya başladı. Korkudan öldürdük onu. Yarım saat içinde en az 15 yengeç daha saldırdı.
 
İKİ KARDEŞ GİBİYİZ
Cinsel ihtiyaçlarınızı nasıl gideriyordunuz?
- Vücuda yemek girmediği için enerjim sıfırdı. Beynim sürekli yemek düşünüyordu. Gerçekten bu haldeyken seks aklımın ucundan geçmiyordu.
Peki aşk? Yarışmacı Fatmagül’le adınız anıldı. İşin aslı var mı?
 
- Kardeşim gibi o, aramızda bir şey yok. Adada zaten aşktan eser yoktu.
Bir de Survivor’daki yakın arkadaşınız Murat’la birlikte olduğunuz söylentisi vardı. Buna kızdınız mı?
 
- Gülüp geçtik. Hatta ‘Ferhat ile Şirin, Aşuk ile Maşuk, Murat ile Hilmi’ gibi haberler okuduk. Kesinlikle öyle bir şey yok. İçi fesat çok kişi var. Biz de genç ve yakışıklıyız.
 
Adadayken “Hakkımızda zaten kesin gay haberleri çıkmıştır” diyorduk. Ama bunlar arkadaşlığımızı etkilemedi. Bilakis kardeş gibiyiz.
 
Yarışma öncesi sevgilim yoktu, hâlâ yok
Yetenek Sizsiniz’den elendikten sonra bana ilgi de arttı. Mesela Twitter’da takipçi sayım 130 bini geçti. Eskiden bir randevuya yetişmek için 10 dakika önce evden çıkıyordum. Şimdi en az bir saat önce çıkmam gerekiyor.
 
Çünkü sokakta beni tanıyanlar sürekli durduruyor. Adaya gitmeden önce sevgilim yoktu, şimdi de yok. Zaten hiç çapkın değilim. Bundan sonrası kısmet. Brezilyalı manken Adriana Lima’ya hayranım. Öyle bir kadın çıkarsa neden olmasın?
Muhteşem Yüzyıl’dan teklif aldım
 
Benim için asıl Survivor şimdi başlıyor. Oyunculuk konusunda yetenekliyim. Dans zaten oyunculuğu besliyor.
 
Bundan sonra oyunculuğumu geliştirmek istiyorum. Birkaç dizi projesi geldi. ‘Muhteşem Yüzyıl’ da bu projeler arasında ama henüz kesinleşen bir şey yok. Bu arada dansı da bırakmayacağım.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler