Adalet Bakanı Çankırıspor maçında

Adalet Bakanı Çankırıspor maçında

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Çankırıspor - Hatayspor karşılaşmasını izledi ve...

Adalet Bakanı Sadullah Ergin Çankırı’ya geldi. AKP Hatay milletvekili olan Adalet Bakanı Sadullah Ergin, beraberinde Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin ile birlikte hafta sonu oynanan Çankırıspor-Hatayspor karşılaşmasını izlemek üzere ilimize geldi.

Bakan Ergin’i Atatürk Stadı önünde Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali ile birlikte; Vali Yardımcıları Ahmet Atılgan ve Yakup Tat, Çankırı Cumhuriyet Başsavcısı  Mehmet Togay, AK Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu ve çok sayıda partili karşıladı.

Çankırıspor-Hatayspor karşılaşmasını izleyen Bakan Ergin maçın beraberlik golü sonrasında stattan ayrıldı.

Adalet Bakanı Sayın Sadullah Ergin, Atatürk Stadyumunda oynanan Çankırıspor-Hatayspor maçını izlemesinin ardından Buğday Pazarı Medresesi’ne geçti.

Bakan Ergin’e Belediye Başkan Vekili Rafet Alemdar tarafından Buğday Pazarı Medresesi’nin tarihçesi ile ilgili bilgi sunumu yapıldı.

Vali Vekili Yakup Tat tarafından Bakan Ergin’e fotoğraf albümü ve tuz lambası takdim edilmesinin ardından ziyaret sona erdi.

AK PARTİ İL BAŞKANI ÇİVİTCİOĞLU YEMEK VERDİ
Çankırıspor - Hatayspor karşılaşmasının bitimine 10 dakika kala staddan ayrılan Adalet Bakanı Sadullah Ergin onuruna AK Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu Sefer Usta'da yemek verdi.

Yemeğe başta Bakan Ergin olmak üzere milletvekili Şahin, İl Başkanı Çivitcioğlu olmak üzere Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Alemdar ve davetliler katıldı.

cankiri-adaletbakanisadullahergin-sozcu-resim-11.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler