Adam gibi çalış, destekleyelim (!)

"Adam gibi çalış, destekleyelim" (!)

MHP İl Başkanı Ali Acıbunar yaptığı yazılı açıklamada Belediye Başkanı İrfan Dinç'e seslendi.

MHP Çankırı İl Başkanı Ali Acıbunar, Belediye Başkanı İrfan Dinç'in son günlerde "muhalefet" olarak gördüğü MHP ve CHP'yi hedef alan sert ve yakışıksız sözlerine aynı sertlikte yanıt verdi.

Başkan Acıbunar yaptığı yazılı açıklamada "Yalanlarla ve hakaretlerle insanlarımızı oyalamak yerine adam gibi çalışın. Bizler de alkışlayalım." diyerek yaşanan tartışmanın daha da büyüyeceğinin sinyallerini verdi. Acıbunar'ın açıklaması şöyle:

TERBİYESİZ, SEVİYESİZ VE BOŞ LAKIRDILAR

"Son günlerde hesap verme makamında olan Belediye Başkanı İrfan Dinç’in hesap sorma naraları atarak terbiyesiz, seviyesiz ve boş lakırdılarla kamuoyunu meşgul etmesi nedeniyle bir açıklama yapma zarureti doğmuştur.

Akıl sağlığının bozulduğu ve kendine yoktan düşman yarattığı anlaşılan İrfan Dinç’in, TOKİ Kentsel Dönüşüm Projesini engellemeye kalkanlar diyerek bahsettiği kim ya da kimlerdir, belli değildir. Çankırı’da başta MHP olmak üzere projeye karşı olan hiçbir parti ya da grup bulunmamaktadır. Zaten proje, Çankırı Belediye Meclisi’nden oy birliği ile geçmiş, MHP’li Belediye Meclis Üyeleri de projeye tam destek vermiştir. Belediye Başkanının ağzından tükürükler saçarak kime ya da kimlere bağırdığı belli değildir.

VATANDAŞI TOKİ'YE BORÇLANDIRMAK
HAKSIZLIKTIR, VİCDANSIZLIKTIR

Projenin uygulamasıyla ilgili görüş ayrılıklarının mevcut olması projeyi engellemek olarak yorumlanamaz. Bu yorumu yapan birinin de aklının başında olduğu söylenemez. Hele bu durumu ihanetle, hainlikle ilişkilendirmek için akıldan ve vicdandan yoksun olmak gerekir. Nitekim bugün dahi elinden alınan arsası ve evi için TOKİ’ye borçlanmadan ev sahibi olamayan vatandaşlarımızın taleplerinin karşılanması gerektiği düşüncesindeyiz.

Bizi çatlamakla, patlamakla suçlayan Belediye Başkanının şurada, burada patlattığı balonlar yüzünden bu düşüncemizden vazgeçecek de değiliz.

Yıllardır yaşadığı evi, avlusunu, bahçesini TOKİ’ye terk eden vatandaşlarımızı, yetmiyormuş gibi borçlandırmak haksızlıktır, zulümdür. Bu zulme seyirci kalmadık, kalmayacağız. “Siz çatlayacaksınız diye biz çalışmayacak mıyız?” diyen Belediye Başkanına hatırlatmak isteriz:

SİZ ÇALIŞTINIZ DA BİZ HAYIR MI DEDİK?

Siz o fakir ama mütevazi insanlar için çalıştınız da biz hayır mı dedik?

Siz vatandaşlarımızın evine karşılık ev verdiniz de, biz mi engelledik?

Yalanlarla ve hakaretlerle insanlarımızı oyalamak yerine adam gibi çalışın. Bizler de alkışlayalım.

Boş tehditlerle olmayan düşmanlara saldırmak yerine kulağınızı açıp vatandaşı dinleyin.

Birlik ve dayanışma için kurdukları Kaimder’i tehditlerle yıldırmaya çalışmak yerine, projenizi iyileştiren bir sivil toplum kuruluşu olarak destekleyin. Bizler de sizi destekleyelim. Kazanan Çankırı ve Çankırılı olsun."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler