Adanada çifte cinayetin nedeni yasak aşk

Adana'da çifte cinayetin nedeni yasak aşk

Adana'da 15 dakika arayla öldürülen doktor Cengiz Ünal ile Semra Ok'un katil zanlısı, Ok'un kocası çıktı. Olayın ardından kaçan inşaat işçisi Mehmet Neytullah Ok aranıyor.

Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan Narlıca 2 Sağlık Ocağı'nda görevli iki çocuk babası Cengiz Ünal (42) ile Narlıca Mahallesi'nde oturan 3 çocuk annesi Semra Ok'un (34) önceki gün art arda öldürülmesinin altından yasak aşk çıktı. İddiaya göre genç kadın bir süre önce, 5 yıldır aynı sağlık ocağında görevli doktor Ünal'ın bir yakınının diş polikliniğinde temizlik görevlisi olarak işe girdi. Polikliniğe gidip gelen doktor ile genç kadın arasında yakınlaşma olduğu dedikodusu mahallede yayılmaya başladı. İddialar Semra Ok'un eşi Mehmet Neytullah Ok'un (40) kulağına gidince, inşaat işçisi koca yakınlarına, "ben bunları öldüreceğim" dedi. Dedikoduların artması üzerine kıskançlık krizine giren Mehmet Neytullah Ok, önceki gün bir arkadaşının motosikletini alarak sağlık ocağı yakınında doktorun çıkmasını bekledi. 
 
YAKINLARINA İTİRAF ETTİ 
Doktoru takip eden zanlı, kimsenin olmadığı bir anda arkasından başına 3 el ateş ederek motosikletle kaçtı. Mehmet Neytullah Ok, 300 metre ötedeki evine giderek önce çocuklarını dışarı gönderdi ve aynı tabancayla eşini de başından vurarak öldürdü. Zanlı kaçarken yakınlarını arayarak, "İkisini de öldüreceğime yemin etmiştim. İkisini de öldürdüm. Namusumu temizledim" dedi. Polisin yaptığı araştırmada, doktor Ünal ile Semra Ok'un son 10 günde karşılıklı olarak 52 kez telefonda görüştüğü, birbirlerine 67 mesaj yolladığı tespit edildi. Mesajlardan bazılarının aşk içerikli olduğu öne sürüldü. Olaydan sonra kaçan katil zanlısı Mehmet Neytullah Ok'u yakalamak için çalışmalara başlanırken, cenazeleri morgdan alınan Ünal ve Ok, yakınları tarafından Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler