Adanada iğrenç olay!

Adana'da iğrenç olay!

13 yaşındaki kızına zorla fuhuş yaptıran anne gözaltına alındı...

Adana’nın Aladağ ilçesinde bir kadın 13 yaşındaki kızına fuhuş yaptırdığı iddiasıyla göz altına alındı. Kadınla birlikte kız çocuğuyla ilişkiye giren şahıslarda yakalandı.

Aladağ Jandarma Komutanlığı ekipleri, E.G. isimli bayan tarafından 13 yaşındaki öz kızına zorla fuhuş yaptırdığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine uzman personelle uzun süreli takip başlatan jandarma istihbarat ekipleri, olayla ilgili şüphelileri tespit etti. E.G. isimli bayanın Aladağ merkezinde ve çevre köylerdeki erkeklerle para karşılığında birlikte olduğu; son 1 yıllık dönemde ise kendisi ile birlikte 13 yaşındaki öz kızını da müşterilerine pazarlayıp fuhuş yaptırdığı belirtildi. E.G. fuhuş yaptıklarını kimseye söylememesi için kızına baskı yaparak korkuturken, müşterilerin küçük kız ile zorla ilişkiye girdikleri belirlendi. Müşterilerin kız çocuğuyla birlikte olmak için E.G.’ye telefon açarak “analı-kızlı” şeklinde şifre kullandıkları belirtildi. Düzenlenen operasyonda anne E.G. ve kızla ilişkiye girdiği belirlenen şahıslar gözaltına alındı. Kız çocuğunun ifadeleri doğrultusunda, annesi E.G. ve diğer şüpheliler hakkında gerekli yasal işlemler yapıldı. 
 
Kız çocuğu, Aladağ Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne teslim edilerek koruma altına alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler