Adapazarında korkutan patlama!

Adapazarı'nda korkutan patlama!

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde büyük bir patlama sesi duyuldu.

Yerel basının verdiği bilgiye göre; sesin nerden geldiği bilinmezken, büyük bir korku yarattı. Yetkililerin patlama sesiyle ilgili olarak açıklama yapması bekleniyor.
 
İlk gelen bilgilere göre Erenler ve Adapazarı'nın bazı köylerinde evlerin camlarının kırıldığı, halkın büyük paniğe kapıldığı öğenildi..
 
Edinilen bilgilere göre ASEM'de büyük bir gürültünün oluştuğu patlama sesiyle, birçok kişi kendini ev ve işyerlerinden dışarı attı.
 
Vatandaşlardan bazılarının deprem olduğunu, bazılarının da doğalgaz patlaması olduğunu düşündüğü patlama sonrasında polis de harekete geçti. Ekipler, kendi bölgelerinde herhangi bir patlama olup olmadığını araştırıyor.
 
Geçtiğimiz günlerde Karasu ilçesinde de büyük bir patlama sesi duyulmuş ve panik yaşanmıştı. 
 
SESİN KAYNAĞI BULUNDU
Sakarya Valisi Mustafa Büyük bugün saat 15.00 sıralarında Sakarya'da duyulan esrarengiz patlamanın Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait askeri uçakların yaptığı tatbikat sırasında ses duvarını aşmasından kaynaklandığını söyledi.
 
Vali Mustafa Büyük Dogan Haber Ajansına yaptığı açıklamada Adapazarı başta olmak üzere Sakarya'nın tüm ilçelerinde de duyulan patlamayla ilgili olarak yaptıkları araştırmada patlamanın askeri jetlerin yaptığı tatkbikat sırasında ses duvarını aşmalarından kaynaklandığının belirlendiğini söyledi. Büyük 'Sakarya üzerinde tatbikat yapan jetler ses duvarını aşınca ilimizin her yerinden hissedilen patlama oldu' dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler