Adı geçenlere soğuk duş gibi yasak!

Adı geçenlere soğuk duş gibi yasak!

İddianamede adı geçen futbolcu ve kulüp yöneticileri stada giremeyecek

Türkiye'nin aylardır merakla beklediği futbolda şike iddianamesi sonunda açıklandı.  Hazırlanan iddianamede adı geçen futbolcu ve kulüp yöneticileri stada giremeyecek.

Savcılık, iddianamede şike ve teşvikle suçlanan futbolcu ile kulüp yöneticilerinin stadlara girememesi yönünde karar aldı. Karara ilişkin yazı kolluk kuvvetlerine gönderilecek.

Şike iddianamesi'nde adı geçen futbolcular: Mehmet Yıldız, Emenike, Ümit Karan, Sezer Öztürk, İbrahim Akın, İskender Alın, Serdar Kulbilge, Mahmut Boz, Sercan Yıldırım, Gökçek Vederson, Korcan Çelikay, Murat Şahin, Mustafa Ulaş Ortakaya. Bu isimler iddianamede şüpheli olarak yer alıyor.

Sercan Yıldırım, bugün Galatasaray'ın Gençlerbirliği ile oynadığı maçta son kez sahaya çıktı Sercan, maç bitiminden sonra aklanana kadar stada bile giremeyecek.

Aziz Yıldırım'ın kaç yıl hapsi istendi?

Şike iddianamesinde Aziz Yıldırım 6 kez nitelikli dolandırıcılık, 4 kez şike ve 3 kez de teşvik ile suçlanırken, iddianamede yer alan 2 gizli tanıktan birinin ifadelerinde Aziz Yıldırım ile Sedat Peker'in bağlantıları yer alıyor.

İddianamede Aziz Yıldırım'a bağlı faaliyet gösteren 19 kişi anlatılıyor, Olgun Peker'e bağlı ise 13 şüpheliden bahsediliyor.

Şike iddianamesinde Aziz Yıldırım'ın 49 yıldan 132 yıla kadar hapsi isteniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler