'Adil bir sonuç oldu'

'Adil bir sonuç oldu'

Chelsea menajeri Jose Mourinho, Galatasaray maçında alınan beraberlikten mutlu olmadığını söyledi.

"Sonuçtan mutlu olduğumu söyleyemem" diyen tecrübeli çalıştırıcı "Fakat adil bir sonuç olduğunu da düşünüyorum. Özellikle ilk yarıda Chelsea çok daha iyiydi. 2. golü bulmamız gerekiyordu. Şanslar da bulduk. Bir çok boş alan yakaladık. Ama 2. yarıda Galatasaray etkili olan taraftı. Gol atmayı hak ettiler. Kornerden gol yedik. Üzerimizde baskı kurdular ve bu da sonucu beraberinde getirdi." diye konuştu.

Drogba ve Sneijder karşısında iyi savunma yaptıklarını belirten Mourinho "Onlar için de zor maç oldu. Chelsea iyi savunma yapan bir takım. Onlar her zaman tehlikeli tabi ki. Topla buluştuğunda onların kalitesini görebiliyorsuz. Kornerde bir hata yaptık. Onun dışında genel anlamda iyi bir savunma yaptık." ifadelerini kullandı.

Arena'yı dolduran taraftarlar hakkında da konuşan Chelsea patronu "Taraftarlar çok büyük bir baskı kurdular. Fantastik bir ortamdı, buna bayıldım. Hakemler için de zor bir durum. Stamford Bridge'de taraftarımız aynı olmayacak ama en azından bizim taraftarımız olacak." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler