Adımız hıdır, elimizden gelen budur

"Adımız hıdır, elimizden gelen budur"

Hakan Yılmaz'ın "istifa ediyorum" açıklamasından sonra Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali'ye ulaştık.

Bugün yaşanan son gelişme ile "Çankırıspor'da neler oluyor?" sorusu yine gündeme taşındı. Teknik Direktör Hakan Yılmaz'ın öğleden sonra yaptığı "Benim daha kaliteli bir kadroya ihtiyacım var. Elimizdeki oyuncuları bile tutamıyoruz. Hedeflerimiz takımla uyuşmuyor, bu yüzden istifa ediyorum” şeklindeki açıklama Çankırı gündemine bomba gibi düştü.

Olayları birinci ağızlardan okuyucusuna aktarmayı kendisine ilke edinen Sözcü18 Haber Merkezi, Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali'ye ulaşarak "Hakan Yılmaz'ın istifası ile ilgili neler söyleyebilirsiniz?" sorusunu sordu. İşte Başkan Karaali'nin yanıtı:

"Bugün öğleden sonra Teknik Direktörümüz Hakan Yılmaz'ın kısa 'istifa' açıklamasını internet medyasından öğrenmiş bulunuyorum. Kendisiyle bugün yeni sezonla ilgili uzun bir görüşmemiz oldu. Hocamız bize, Çankırıspor'un hedef koyarak yeni sezona hazırlanması gerektiğini, bu paralelde transferlerin yapılması gerektiğini belirtti. Takip ettiği ve takıma kazandırmak istediği bazı isimler var. Bununla birlikte geride bıraktığımız sezonda takımımız için ter akıtan futbolcuların yeni sezon anlaşmaları gündemde. Bütün bunları alt alta koyduğumuzda yeni ve eski futbolcularla yapılan görüşmelerin sonuçlarına bakıldığında verilmesi gereken peşinat rakamları, maç başı ücretleri Çankırıspor'un sahip olduğu ekonomik kaynaklarının çok çok üzerinde.
 
ÇANKIRISPOR'UN KAYNAKLARI ORTADA
Biz içinde yaşadığımız sıkıntıları aşma yolunda yapmamız gereken gayreti gösteriyoruz. Tesisleşme yolunda attığımız adımları büyük bir yüzdeyle tamamladık. Sıra geldi antrenman sahasının yapımına. Ancak ne var ki hala bir saha yapamadık. 'Hoca istifa etti' derken aslında Çankırı kamuoyu olarak bizim elimizdeki projektörü gerçeklere çevirmemiz gerekir.
 
Çankırıspor olarak kulüp hedef koymak istiyor, yönetim hedef koymak istiyor, hoca hedef koymak istiyor, şehir hedef koymak istiyor ama kimse sorumluluk almıyor. Böyle olunca da başta Hakan Yılmaz olmak üzere ter akıtan herkes 'yanlış anlaşıldığını' düşünüyor. Kulüp olarak yaşadığımız tüm imkansızlıklar hocamızı da yormuştur. Kendisi yorulmuştur. 
 
Yaşanan bir takım imkansızlıklar hocayı yormuştur haklı olarak. Görüşmemizin sonunda 'bu şartlarda çalışmanın uygun olmayacağını' söyledi ve gitti. Yaptığı açıklama benimle yaptığı görüşme sonrasında yaşandı. Ben bugüne kadar kulüp için hizmet edene hiçbir zaman git, gidene de 'kal' demedim. Yönetim Kurulumuza ulaşmış bir istifa henüz mevcut değil."
 
YÖNETİM OLARAK KONUYU DEĞERLENDİRECEĞİZ
Genel Yayın Yönetmenimiz Vedat Beki'nin "Hakan Yılmaz ile yeniden yan yana gelme şansınız var mı?" şeklindeki sorusuna Başkan Karaali "Hoca istifa gerekçelerinde haklı. Kendisi hedef yapmak istiyor. Çankırı şehri de yalandan hedef istiyor! Ancak iş sorumluluk almaya gelince her zaman olduğu gibi yine ortada kimseler yok! Çankırıspor yönetimi olarak adımız hıdır elimizden gelen budur. Gelişmeleri takip ederek yönetim kurulu olarak biraraya gelecek ve durumu değerlendireceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler