Adıyamanda korkunç kaza: 4 ölü

Adıyaman'da korkunç kaza: 4 ölü

Alkol, aşırı hız, yağmur ve yol çalışmaları birleşince ortalık kan gölüne döndü.

Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ'da vatani görevini yapan ve yeni yıla ailesiyle birlikte girmek için memleketine izne gelen Serkan Tunç'un kullandığı 06 BU 033 plakalı otomobil Kahta istikametinden Adıyaman'a gelirken 20. kilometrede gece geç saatte kazaya karıştı. Yağmur yağışı ve duble yol çalışmalarına sürücünün alkollü ve otomobilin aşırı hızlı olması eklenince kaza kaçınılmaz oldu. Feci kazada otomobil içersinde bulunan 4 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. 2011 yılına saatler kala meydana gelen kazada hayatını kaybeden 4 genç yeni yılı göremedi.

Kalburcu Köprüsü yakınlarında aşırı hız nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil yoldan çıkarak, ek köprünün beton yığınına çarptı. Otomobilin ön kısmı çarpmanın etkisiyle tamamen içe doğru girerken, ön tekerler koltukların olduğu bölüme kadar gömüldü. Kesik bir otomobili andıran aracın ön kısmı tamamen yok oldu. Sürücünün aşırı hız ve yağmur sebebiyle uyarı levhalarını görmediği belirtilirken, otomobil içersinde bira şişeleri olduğu gözlendi.

Otomobil içersinde bulunan Mehmet Teyfik Saygın (17), Mehmet Bilgin (17), Harun Alkan (19) ve sürücü Serkan Tunç (20) hurdaya dönen otomobilin içersinde can verdi.

Kaza sonrası olay yerine jandarma, polis, 112 sağlık ekipleri ve İl Afet Acil Müdürlüğü'nün kurtarma ekipleri geldi. Kaza yerine gelen ölenlerin yakınları ise sinir krizleri geçirdi.

Jandarma olay yerinde güvenlik önlemi alırken, kurtarma ekipleri otomobil içerisine sıkışan cesetleri ayıraç ve kesicilerle çıkardı. Ceset torbasına konulan cesetler, Kahta Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cenazelerin otopsilerinin ardından sahiplerine verileceği öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler