Adıyamanda neler oluyor?

Adıyaman'da neler oluyor?

CHP'li vekil yazdı, sosyal medyada bu konu konuşulmaya başlandı...

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, bugün Facebook hesabından müthiş bir iddia ortaya attı. Bu iddiaya göre, Adıyaman'da Alevilerin yaşadığı evler işaretlendi, Vali ve emniyet yetkilileri harekete geçti.

İşte Aygün'ün paylaştığı mesaj

"Adıyaman'da Alevi mahallesinde 200 civarında evin kapısının işaretlendiği yönünde haberler alıyoruz, Hükümetin görevi "dindar nesil" yetiştirmek, yurttaşlar arasına kin ve nefret tohumları eken projeler üretmek değil, çoğulcu ve demokratik bir toplumsal düzen tesis etmektir, meydana gelmesi olası saldırıların sorumlusu "Suriye'de Alevi askerler cinayet işliyor" şeklinde konuşan hükümet olacaktır..

Arkadaşlar CHP Adıyaman yöneticileri Emniyet ve Vali ile görüştü, polise göre 20 civarında evin kapısına yazı yazılmış, ne yazdığı belli değilmiş, olay araştırılıyormuş..."

AKILLARA MARAŞ KATLİAMI GELDİ

19 Aralık ile 26 Aralık 1978 tarihleri arasında Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve resmi verilere göre 100'ü aşkın insanın öldürüldüğü katliamda, katliam öncesi Alevi ve solcuların yaşadığı evler işaretlenmişti. Adıyaman'da bugün ortaya atılan bu iddia, akıllara Maraş Katliamı'nı getirdi.

TWITTER'DA DA PAYLAŞILDI

ferhat sariyildiz Hüseyin Aygün: Adıyaman'da Alevi mahallesinde 200 civarında evin kapısının işaretlendiği yönünde haberler alıyoruz.

kadriye doğru ‏- CHP Adıyaman polise göre 20 civarında evin kapısına yazı yazılmış, ne yazdığı belli değilmiş, olay araştırılıyormuş, Hüseyin Aygün

Ceren Ataş ‏- Hüseyin Aygün:"Arkadaşlar CHP Adıyaman yöneticileri Emniyet ve Vali ile görüştü, polise göre 20 civarında evin kapısına yazı yazılmış.

Çiğdem İzmirli - Adıyaman'da Alevi mahallesinde 200civarında evin kapısının işaretlendiği yönünde haberler alıyoruz,diyor Hüseyin Aygün facebook.com/huseyinaygun62…

zülfü yıkılmaz - @CerenAtas ceren merhaba adıyamanda okuyorum dersimliyim.dedikleri yer karapınar mahallesi alevilerin yoğun yaşadığı bir yer.

zeynep altıok akatlı - Dindar ve kindar nesil yetiştirmeye gerek yok onlar sokaklrda Ermeni piçi diye çığlık atıyr Adıyaman'da alevilerin kapılarına işaret koyuyor.

Çınar Livane Özer - Adıyaman'da Alevilerin yaşadığı evler işaretlenmiş..!!

Emre Göktaş ‏- Hüseyin Aygün: Adıyaman'da Alevi mahallesinde 200 civarında evin kapısının işaretlendiği yönünde haberler alıyoruz.

Canan Erdoğan - Adıyaman'da Alevi mahallesinde 200 civarında evin kapısının işaretlendiği yönünde haberlr alıyoruz demş Hüseyin Aygün facebook.com/huseyinaygun62…

Birgül Kopuz ‏- Hüseyin Aygün'den Adıyaman'da Alevilerin yaşadığı evler işaretleniyor iddiası... Dehşete Düşüren İddia! shar.es/gddYM

madxclaim - Adıyaman'da Alevi canların evleri işaretleniyor. Faşistler içindeki kini harekete geçirmeye başladı. RTE'nin kindar gençliği bu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler